Kripto piyasasında son durum: Bu altcoinler yükselişe öncülük ediyor
Kripto piyasasında son durum: Bu altcoinler yükselişe öncülük ediyor

Kripto piyasasında son durum: Bu altcoinler yükselişe öncülük ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası genel olarak yeşil bölgede işlem görürken Dogecoin ve CRO’nun etkileyici artışları dikkat çekiyor. Hafta sonu geldiğinde, Bitcoin sakinleşti ve 45.000 doların biraz altında kaldı. Çoğu altcoin, hafif günlük artışlarla benzer bir konumda. En önemli kazançlar Dogecoin ve Cronos’dan (CRO) geldi.

Bitcoin’in gözü yeniden 45.000 dolarda

BTC manzarası geçen Pazar oldukça farklıydı. Varlık kademeli olarak değer kaybediyordu ve bir hafta içinde ilk kez 40.000 doların altına düşmeye çok yakındı. Ancak, yedi gün içinde kripto piyasalarında çok şey değişebilir. Bitcoin, 40.000 doların altına düşmek yerine etkileyici bir yükseliş başlattı ve o sırada üç haftanın en yüksek seviyesini işaretlemek için 43.000 dolara sıçradı.

BTCUSD. Source: TradingView

BTC fiyatı ilk olarak biraz geri çekildi ve daha sonra 44.000 dolara ulaştı. Son olarak BTC sıçradı ve Mart ayının başından bu yana ilk kez 45.000 doları kısaca aştı. Kripto para dün bu seviyenin altında durdu ve şu anda o bölgede duruyor. Bu, BTC’nin geçen hafta neredeyse %8 arttığı ve piyasa değerinin 850 milyar dolar olduğu anlamına geliyor.

Altcoinler de günlük ölçekte oldukça sakin. Ethereum bu hafta 3.000 dolar seviyesini geri aldı ve o zamandan beri geriye bakmadı. Dün küçük bir geri çekilmeden sonra, ikinci en büyük kripto şimdi biraz yeşilde. Sonuç olarak ETH fiyatı 3.100 doların oldukça üzerinde duruyor. Ayrıca geçen haftaya göre fiyatı %8 daha fazla.

Binance Coin, yaklaşık %1’lik bir artışın ardından 420 dolara yakın. Ripple, Cardano, Solana, Terra, Polkadot, Avalanche ve Shiba Inu benzer bir yüzdeyle yükselişlerini sürdürdü.

Daha büyük sermayeli altcoinlerden en önemli kazançlar Dogecoin ve Cronos’dan geldi. Her iki kripto para da yaklaşık %5 arttı. Sonuç olarak, DOGE 0,14 dolardan işlem görürken, CRO 0,45 doların üzerinde işlem görüyor.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Elde edilen verilere göre ZIL %60’ın üzerinde yükselirken ve 0,1 dolara yakın bir yerde olduğu için Zilliqa dikkat çekiyor. Convex Finance (%20), VeChain (%14) ve ApeCoin’den (%9) daha fazla kazanç elde etti. Kripto piyasa değeri 2 trilyon doların biraz üzerinde kaldı.

“Bu yazı ilk olarak cryptopotato.com sitesinde yayınlanmıştır.”


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin