Coinbase listelemesi ile dikkat çeken 12 altcoin
Coinbase listelemesi ile dikkat çeken 12 altcoin

Listeleme alarmı: Coinbase 12 altcoin’i listeleyecek! Fiyatlara henüz yansımadı ve çoğunun adını duymadınız!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, 12 altcoin için destek ekleyeceklerini açıkladı. ABD’li borsa, piyasanın sallantıda olduğu şu günlerde toplu listeleme hamlesiyle dikkatleri üzerinde topladı.

Coinbase 12 altcoin için destek ekliyor

Coinbase Custody, büyük miktarda kripto varlığı depolamak isteyen kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir.

Eklenen varlıkların tam listesi şöyle:

  1. Celcius Network (CEL)
  2. Cronos (CRO)
  3. Holochain (HOT)
  4. Magic Internet Money (MIM)
  5. Maple (MPL)
  6. ParaSwap (PSP)
  7. Binance USD (BUSD)
  8. Nexo (NEXO)
  9. Polkastarter (POLS)
  10. YOUcash (YOUC)
  11. Moss Carbon Credit (MCO2)
  12. Circuits of Value (COVAL)

Eklenen kripto paralar ve güncel performansları

Eklenen ilk token, kullanıcıların yatırılan kripto varlıklarından faiz almasını sağlayan merkezsiz finans (DeFi) ağı ve kripto kredi platformu Celsius Network (CEL) oldu. CEL, şu anda 3.32 dolardan el değiştiriyor

İkinci sırada, Singapur merkezli kripto borsa platformu Crypto.com’un yerel varlığı olan Cronos (CRO), ardından merkezsiz uygulama geliştirme platformu Holochain (HOT) geliyor.

CRO ve HOT sırasıyla 0,45 dolar ve 0,005 dolardan işlem görüyor.

Bunları, Abracadabra.money isimli merkezsiz borç verme platformunun dolara sabitlenmiş sabit parası Magic Internet Money (MIM) ve Ethereum tabanlı kurumsal kredi piyasası Maple (MPL) takip ediyor.

MIM yatay olarak 0.97$’dan işlem görüyor, MPL gün içinde %10 arttı ve bu yazı yazılırken 44.81$ ile el değiştiriyor.

Ardından, çok zincirli merkezsiz bir borsa ağı olan Ethereum tabanlı (ETH) token ParaSwap (PSP) ve kripto borsa platformu Binance tarafından çıkarılan bir stabilcoin olan Binance USD (BUSD) geliyor. PSP, gün içinde %13 düşüşle 0.12 dolara keskin bir gerileme yaşadı.

Bir sonraki dijital varlık, kripto kredi platformu Nexo (NEXO) ve Polkadot tabanlı merkezi olmayan zincirler arası fon toplama protokolü Polkastarter (POLS) olacak. NEXO ve POLS sırasıyla 2.29$ ve 1.42$’dan işlem görüyor.

NEXO ve POLS’nin ardından merkezsiz reklamcılık kripto projesi YOUcash (YOUC) ve kullanıcıların iklim değişikliğiyle mücadele etmesini sağlayan çevre dostu bir token olan Moss Carbon Credit (MCO2) geliyor.

YOUC, bu yazının yazıldığı sırada günlük %21 artışla 0.101$ işlem görüyor, MCO2 ise yatay olarak 10.13 $’dan işlem görüyor.

Sonuncusu, kripto düzene sokma hizmeti Emblem’e güç veren Ethereum tabanlı token Circuits of Value (COVAL). COVAL, yazı yazılırken günlük %3,5 düşüşle 0,44 $’dan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin