Dip yapan altcoin alım fırsatı mı sunuyor? Teknik analiz
Dip yapan altcoin alım fırsatı mı sunuyor? Teknik analiz

Dip yapan altcoin alım fırsatı mı sunuyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Hedera (HBAR) fiyatı yakın zamanda uzun süredir devam eden bir direnç trend çizgisini kırdı. Yukarıdan gelen arz baskısı, fiyatın 2 dolarlık bir destek bölgesine düşmesine neden oluyor.

Hedara için anahtar noktaları:

  • Yükseliş RSI ayrışması, genel bir yükseliş eğilimi gösteriyor
  • HBAR alıcıları 50 günlük EMA’nın üstesinden gelmek için mücadele ediyor
  • Altcoin gün içi işlem hacmi 72,7 milyon dolar bu da %31,92’lik bir kazanç olduğunu gösterir.

TradingView Chart

HBAR düşüş trendi 2021 Eylül ortasında başladığından beri devam ediyor. Kripto para fiyat hareketi düşen bir kama modeliyle sınırlandırıldı. Satıcılar, altcoini şu anki düşük düşük desteğine 2 dolardan düşürdü ve 0,52’lik Tüm Zamanların En Yüksek direncinden %66’lık bir düşüş yaşadı.

HBAR fiyatı azalan trend çizgisi içinde kademeli olarak daraldı ve 2 dolarlık dip destek, kama modelinden bir yükseliş kırılmasına neden oldu. Şimdiye kadar, tekrar test sonrası ralli %8 artarak 50 günlük EMA’ya (0,224) ulaştı.

Bununla birlikte, boğa koşusu birden fazla yüksek fiyat reddetme mumu gösterdi. Bu durum altcoin’in rallilerde satıldığını ve küçük bir geri çekilme başlatabileceğini gösteriyor. Sonuç olarak, potansiyel geri çekilme %11,7’lik düşüşle 2 dolara düşebilir.

Bu dip destekten geri dönüş, yatırımcıların duyarlılığının düşüşü satın almaya döndüğünü ve bir sonraki boğa döngüsünün 0,26 dolara ulaştığını gösterir.

Sonuç

İyileşme rallisi, aşağı doğru inen 50 günlük EMA’dan güçlü bir direnişle karşı karşıya kalıyor. Böylece altcoin tekrar geri dönebilir. Ayrıca, 0,26 dolar seviyesindeki 200 günlük EMA, alıcıların üstesinden gelmesi için önemli bir dönüm noktası sağlıyor. Bununla birlikte, art arda yükselen yüksek seviyeler oluşturan RSI eğimi, altta yatan yükseliş momentumunun arttığını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin