featured

Kripto piyasası yeni haftaya nasıl başladı? Bitcoin ve Dogecoin son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz haftayı iyi bir şekilde geçiren kripto piyasası yeni haftaya daha durgun bir giriş yaptı. Kripto varlıklar Asya pazarına düşük işlemle başladı. Lider kripto para biriminin fiyatı 20.480 dolar civarında işlem görüyor ve 21.000 dolarlık %61.8 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altında mücadele ediyor. Benzer şekilde,  Ether %2’nin üzerinde bir düşüşle 1.579 dolara düştü.

Küresel kripto para piyasası, geçen hafta iyi bir yükseliş kaydettikten sonra Pazartesi günü düşüş kaydetti. Kümülatif piyasa değeri neredeyse %2 azalarak 1,01 trilyon dolara ulaştı.

Bununla birlikte, dijital varlık piyasası değeri, uzun bir düşüş eğiliminden sonra nihayet 1 trilyon dolarlık kritik değeri geri aldı. Geçen hafta, Bitcoin ve Ethereum gibi en büyük kripto fiyatları sırasıyla %7 ve %18 arttı. Psikolojik sınır olan 1 trilyon dolarlık sınırın korunması yeni hafta içi önemli bir veri oldu.

Kripto piyasasında öne çıkan varlık DOGE oldu

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte DOGE’nin yükselişi dikkatlerden kaçmadı. Büyük bir sıçramaya imza atan kripto para birimi, 8. sıraya kadar yükseldi. Hatta hacimin fazla gelmesiyle birlikte değerinden bir sıfır atmayı başardı.

Elon Musk’ın en sevdiği meme kriptosu Dogecoin, son 7 gün içinde %100’ün üzerinde bir dalgalanma yaptı. Bu artış, Musk’ın DOGE’yi Twitter’da ödeme amacıyla kullanması beklentisiyle geldi. Ancak Dogecoin fiyatları son 24 saatte %13 düştü.

Diğer yandan Dogecoin katili Shiba Inu (SHIB) bu hafta %7’den fazla düşüş gördü. Lido DAO (LDO) %8’den fazla düşüşle 1.5$ civarına geriledi.

Son 24 saatte en iyi performans gösterenler ise Chiliz (CHZ) , Algorand (ALGO) ve The Sandbox (SAND) oldu. CHZ’nin fiyatı %15’ten fazla artarak 0,2298 dolara, The Sandbox’ın (SAND) fiyatı ise yaklaşık %10 artarak 0,89 dolara yükseldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin