featured

Piyasa lideri olan Bitcoin, durgunluk aşamasının ardından şaşırtıcı bir hareket yapabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta başındaki rallinin ardından, Bitcoin fiyatı hafta sonu yatay hareket etmeye başladı. 20,350 dolar ile 20,800 dolar arasındaki bu yanal hareket, yükseliş momentumunu yenilemek için bir mola dönemi sunuyor. Bu aralıktan bir yükseliş kırılması, önceki toparlanmaya devam edecek ve potansiyel olarak yüksek zeminleri yeniden kazanacaktır.

Son ralli sırasında hacim aktivitesindeki istikrarlı büyüme, alıcıların daha yüksek seviyelere tırmanma konusunda emin olduklarını gösteriyor. Yükseliş geçişinin eşiğindeki 20 ve 50 günlük EMA seviyeleri piyasaya daha fazla alıcı çekmeli.

Bitcoin için gün içi işlem hacmi 32 milyar dolardır. Bu da %20’lik bir kayıp yaşandığı anlamına geliyor.

23 Ekim’de azalan üçgen modelinden bir yükseliş kırılması, BTC fiyatında bir toparlanma rallisini tetikledi. Küresel pazardaki iyileşmenin ortasında, Bitcoin fiyatı geçen haftadan bu yana %8,4 oranında bir artış kaydetti.

Buna ek olarak, bu boğa koşusu yakın zamanda 20,350 dolar ile 20,300 dolar arasında bulunan yerel direnç noktasını kırdı. Ancak bir sonraki acil tedarik bölgesi olan 20,800 dolardan yükselemedi. Piyasa liderinin fiyatı, son dört gün içinde yukarıda belirtilen seviyeler arasında rezonansa girerek dar bir aralık oluşumunu gösteriyor. Aralığın her iki tarafının uzun fitil reddi, her iki taraftan da belirsizliğe işaret ediyor.

Bununla birlikte, piyasadaki genel toparlanma hissi göz önüne alındığında, BTC fiyatı hâkim ralliyi sürdürmeden önce geçici bir duraklamaya tanık oluyor. Bu nedenle, 20,300 dolara yakın bir long  pozisyon, ilgilenen alıcılara kâr ettirebilir.

Bitcoin grafik

Piyasanın yükseliş görünümünü sürdürdüğü göz önüne alındığında, 20,800 doların üzerinde bir günlük mum kapanışı, devam eden toparlanmanın devam ettiğine işaret edecektir. Bu gelişme, fiyatları mevcut fiyatından %5,5 oranında daha yükselterek 22,000 dolara ulaştırabilir.

Öte yandan, 20,000 dolar veya 20 ve 50 günlük EMA seviyelerinin altında bir kırılma, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Bitcoin için bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi %60’ın üzerinde kalıyor. Bu da piyasa katılımcılarının daha fazla büyümeyi desteklediğini gösteriyor.

Bollinger Bantları: Göstergenin üst bandına sürekli isabet eden BTC fiyatı, önceki kazançlarını dengelemek için fiyat buna ihtiyacı olduğunu vurgular.

Bitcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 20,800 dolar ile 22,000 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 20,350 dolar ve 18,600 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin