Bitcoin yatırımcıları dikkat: Uzmanlara göre 3 bin doların altı görülebilir!
Bitcoin yatırımcıları dikkat: Uzmanlara göre 3 bin doların altı görülebilir!

Kripto pazarlarına genel bakış: 20 Nisan öne çıkan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarları hafta sonuna yavaş yavaş ve istikrarlı bir şekilde yükselerek girdi. Toplam piyasa değeri tekrar 180 milyar doların üzerine çıktı. Büyük kripto paralar ilgili direnç seviyelerinin üstünde bir kırılma gerçekleştirdikçe hızlı bir şekilde 200 milyar dolarlık bir sermaye miktarı görülebilir.

Kripto paralar istikrarlı bir büyüme gösteriyor

Bitcoin, dün aynı saatte göre yüzde 1,5 oranında yükseldi ve son 24 saatte en yüksek fiyat olarak 5.330 doları gördü. Tüm sinyaller, BTC’nin 2019’da görülen en yüksek seviye olan 5.400 dolara yeniden ulaşacağını gösteriyor. Analist görüşleri ise buradaki direncin yakında kırılacağından oldukça emin gibiler.

Ethereum, 175 dolara geri çekildikten sonra benzer bir yükseliş gösterdi. ETH grafiğine baktığımızda Bitcoin ile benzer olduğunu görüyoruz. Ancak aynı hızda bir yükselişin gerçekleştiğini görmüyoruz. Ethereum geçen hafta sonundan bu yana yüzde 5’in üzerinde kazanç sağladı. Ancak kazanımların yavaş artışı söz konusu.

BNB coin tüm zamanların en yükseğini yakaladı

Bugünün Asya işlem seansında ilk 10 kripto para yeşile dönüyor. Ancak Binance Coin, aradan sıyrılarak dikkat çekmeye devam ediyor. BNB, Binance Chain ana ağı açılış tarihinin belli olması ve token takası için geri sayımın başlaması ile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 24,80 dolara ulaştı. Kripto devi son zamanlarda oldukça sağlam bir performans gösteriyor ve şu anda durdurulamaz bir güce sahip gibi görünüyor. Yılın başından beri BNB yüzde 300 oranında dik bir yükseliş gösterdi.

Bitcoin Cash 307 doların üzerine çıkarken yüzde 3,5 arttı ancak geri kalan kripto paralar son 24 saat içinde yalnızca marjinal hareketler yaptı. İlk yirmide ise pek bir şey yok ama Monero’nun 70 dolara ulaşması kayda değer bir hareketti.

Ravencoin hızlanıyor

Bugünün spekülatif yükselişi, günlük hacmini yüzde 16 artırarak 45 milyon dolara yükselen RVN’ye ait. Temel olarak bugünün yükselişini destekleyecek bir veri yok. Bu da muhtemel bir düzeltmenin gelebileceğini gösteriyor. Aynı zamanda Waltonchain yüzde 13’lük bir kazançla şu anda dikkat çeken coinlerden olurken Enjin Coin, bugün yüzde 12’ye yakın bir yükseliş gördü.

Bugün meydana gelen büyük bir çöküş görülmüyor. Ancak şu anda en büyük yüz kripto para arasında yüzde 3,5 düşüş ile Bitcoin Gold en çok değer kaybeden kripto para konumunda.

Kripto pazarındaki toplam sermaye miktarı, son 24 saat içinde 3 milyar dolar artarak 181 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. İlerleme yavaş ve istikrarlı sürerken piyasalar neredeyse 2019 en yüksek değerlerine geri döndü. Günlük hacim 44 milyar dolarda sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında Bitcoin hâkimiyeti yine yüzde 52’nin altına düştü. Geçen hafta aynı saatten beri kripto pazarları yüzde 4 arttı ve şimdi yılın en yüksek seviyesinden 5 milyar dolar daha düşük.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin