Kripto piyasasında son durum: Kayıplar yeniden kazanca dönüşüyor mu?

Kripto paralarda bu hafta neler yaşandı? Haftalık haber detayları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pazar lideri Bitcoin, son yedi gün içinde neredeyse %2 büyüdü. Şimdi ise 29.700$’dan işlem görüyor. Altcoinlerin lideri Ethereum 1.778$’da yön takibini sürdürüyor. Bu haftanın haberleri ise yine fazlaydı.

En büyük kripto para birimlerinin çoğu bir hafta öncesine göre çok az değişti. Gizlilik varlığı Monero %8’den fazla artışla 192$’a yükseldi. Stellar %16’dan fazla ralli yaparak 0.14 $’a geldi. NEAR neredeyse %9 artışla 5.26$’dan işlem görmeyi başardı. Cardano ise en iyi performans öğreten oldu. %22 artışla 0,56$’a yükseldi.

Kripto haftanın haberleri

Hafta, bu yılın Eurovision birincileri Kalush Orkestrası’nın kuşatma altındaki anavatanları Ukrayna için 500 ETH (yaklaşık bir milyon dolar) topladığı haberiyle başladı. Grup, Eurovision kupasını bir NFT ile birlikte açık artırmaya çıkararak parayı topladı.

Salı günü İngiltere Merkez Bankası, bir stablecoin ihraççısının “sistemik ölçekte başarısızlığa ulaştığına” karar vermesi halinde çöken stablecoinlere yakında müdahale etme gücüne sahip olacağını duyurdu.

İngiliz hükümeti, bir “ödeme sisteminin” yasal tanımını onu içerecek şekilde genişleterek, kripto para birimini merkez bankasının yetki alanına sokmak için Birleşik Krallık’ın Finansal Piyasa Altyapısı Özel İdare Rejimini değiştirmek istiyor. Bu, İngiliz merkez bankasına, başarısız olan stabilcoin ihraççıları üzerinde kapsamlı “yönlendirme” ve “gözetim” yetkileri sağlayacaktır.

Bir hükümet yetkilisi NewsPim’e verdiği demeçte, “Dijital Varlıklar Komitesi’nin lansmanı, yeni Finansal Hizmetler Komisyonu (FSC) Başkanının göreve başlamasından hemen sonra olacak” dedi . FSC ülkenin en büyük mali düzenleyicisidir ve yeni seçilen Başkan Yoon Suk-yeol’ün önümüzdeki haftalarda yeni bir başkan ataması bekleniyor.

Dijital Varlıklar Komitesi, borsalarda listelenecek kripto para birimleri için kriterler de dahil olmak üzere politika önerileri yapacak, ICO’ları (ilk madeni para teklifleri) planlayacak ve yatırımcı korumalarını Dijital Varlık Temel Yasası’ndan (DABA) önce uygulayacak – büyük bir kripto politikası paketi. gelecek yıl yürürlüğe girdi.

Çarşamba günü rap yıldızı Kanye West’in ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne 17 ticari marka başvurusu yaptığı ortaya çıktı. Dosyalardan bazıları, potansiyel “karşılıksız varlıklar”, “Metaverse deneyimleri” ve “kripto ve/dijital koleksiyon ürünleri, para birimleri, tokenler ve varlık alıcıları için çevrimiçi bir pazar yeri sağlamaktan” bahseder.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin