Balina işlemlerinin ardından ADA fiyatı yükselişe geçti! Cardano eski günlerine geri mi dönüyor?
Balina işlemlerinin ardından ADA fiyatı yükselişe geçti! Cardano eski günlerine geri mi dönüyor?

Balina işlemlerinin ardından ADA fiyatı yükselişe geçti! Cardano eski günlerine geri mi dönüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano balina işlemlerinin artmasıyla birlikte altcoin ADA’nın fiyatı da yükselişe geçti. Elde edilen verilere göre 31 Mayıs’ın sonunda, ADA’nın zincir içi ticaret hacmi 11,8 milyar dolardı ve yılbaşından bugüne kadarki hacmi şimdi %369 arttı.  Cardano, ADA ağında büyük balina işlem sayıları görünmeye başladıktan sonra Cuma günü önemli bir atak yaptı.

Şu anda Cardano, son 24 saatte fiyatta %2,64’lük bir düşüşün ardından 0,5664 dolar seviyesinden işlem görüyor. Charles Hoskinson, 3 Haziran’da yaptığı bir Tweette Cardano’nun (ADA) günlük en yüksek zincir içi hacme sahip olduğunu açıkladı. 31 Mayıs sonunda, ADA’nın zincir içi ticaret hacmi 11,8 milyar dolardı ve yılbaşından bugüne şimdi %369 seviyesinde artış kaydetti.

ADA fiyatı yükselişe geçti

31 Mayıs sonunda, ADA’nın zincir içi ticaret hacmi 11,8 milyar dolardı ve yılbaşından bugüne kadarki değeri şu anda %369’da. Cardano, büyük balina işlem sayılarının görünmeye başlamasının ardından Cuma gününün ikinci yarısında küçük bir sıçrama yaptı. ADA ağında. Şu anda, Cardano, son 24 saatte fiyatta %2,64’lük bir düşüşün ardından 0,5664 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Daily On-Chain Transfer Volume (Source: Kraken Intelligence, Coin Metrics)

Elde edilen diğer verilere göre 4 Haziran’da Santiment’ten dikkat çeken bir tweet paylaştı:

“Cardano, ADA ağında büyük balina işlem sayıları görünmeye başladıktan sonra Cuma ticaretinin ikinci yarısında küçük bir sıçrama yaptı. Balinaların en son düşüşte biriktiğine dair uç bir örnek, fiyatlar 18 saat içinde +%28 arttı.”

Cardano whale transaction count (Source: Santiment)

Cardano balinası işlemleri ani yükselişi gördükten sonra, o sırada +%5 fiyat artışına yol açtı. Balinaların Cardano’yu çevreleyen heyecanının olası nedenleri, ADA’nın hemen köşedeki Vasil Harfork Etkinliği olabilir. Cardano, şu anda piyasa değeri açısından CoinMarketCap’in listesinde 6. sırada. Bu, ADA’yı Binance Coin’in (BNB) arkasında 5. sıraya ve Ripple’ın (XRP) hemen önüne 7. sıraya yer alıyor.

Şu anda Cardano, son 24 saatte fiyatta %2,64’lük bir düşüşün ardından 0,5664 dolar dan işlem görüyor. Bu fiyat yaklaşık 0,00001904 BTC veya 0,0003191 ETH anlamına gelir. ADA ayrıca 24 saatin en yüksek seviyesi 0,5741’i gördü.

Şu anda, Cardano’nun piyasa değeri, son güne göre %2,85 düşüşle 19.107.686.691 $ seviyesinde bulunuyor. Kripto ayrıca, dünkü verilerden %16,06 daha düşük olan 846.662.424 dolarlık 24 saatlik bir işlem hacmi gördü.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin