Kripto para şirketi, bu meme coin'i Coinbase'e aktarıyor! Önümüzdeki günlerde yoğun satış baskısıyla karşı karşıya kalabiliriz
Kripto para şirketi, bu meme coin'i Coinbase'e aktarıyor! Önümüzdeki günlerde yoğun satış baskısıyla karşı karşıya kalabiliriz

Kripto para şirketi, bu meme coin’i Coinbase’e aktarıyor! Önümüzdeki günlerde yoğun satış baskısıyla karşı karşıya kalabiliriz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain istihbarat firması PeckShield, Voyager’ın likiditesini artırmak için Coinbase’e kripto para birimi gönderdiğine dair paylaşım yaptı.

PeckShield’in uyarılarına adanmış Twitter hesabı, iflas etmiş kripto komisyoncusu Voyager’ın yakın zamanda “0x31FC” olarak etiketlediği atıl bir adresten 820.000 doların üzerinde değerinde 68 trilyon SHIB aldığını bildirdi.

PeckShieldAlert’e göre, bu adres 68 trilyon SHIB’i iki yıl önce 528 dolar karşılığında satın almış ve o zamanda beri elinde tutuyor. Adres SHIB tokenlerini aktardıktan sonra Voyager, 3.7 milyon dolar değerinde 300 milyar SHIB’yi kripto borsası Coinbase’e taşıdı.

SHIB transferinin yanı sıra Voyager, Coinbase’e 6.6 milyon dolar değerinde 4.000 ETH ve 2 milyon dolar değerinde beş milyon VGX token taşıdı. PeckShieldAlert’in bildirdiğine göre, Voyager etiketli adres son sekiz saat içinde Coinbase’den 50 milyondan fazla USDC aldı.

Zincir içi veri sağlayıcısı Lookonchain’e göre iflas etmiş kripto komisyoncusu Voyager, son zamanlarda varlıklarını Coinbase aracılığıyla satıyor gibi görünüyor.

Daha önce bildirildiği üzere, 28 milyon dolar değerinde 2.24 trilyon SHIB, 14 Şubat’tan itibaren Voyager’dan Coinbase’e aktarıldı.

Hafta boyunca, iflas etmiş kripto komisyoncusu tarafından borsaya 300 milyar SHIB daha taşındığı tespit edildi.

SHIB yanma oranı yüzde 159 arttı

Shibburn web sitesine göre, son 24 saatte toplam 10.939.295 SHIB tokeni yakıldı. SHIB yanma oranı son 24 saatte %159 arttı. Bu arada Şubat ayında 128 işlemle 352.210.738 SHIB tokeni yakıldı. Bu yazının yazıldığı sırada, Shiba Inu son 24 saatte %3,34 düşüşle 0,00001196 dolara geriledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin