kripto
kripto

Kripto para piyasalarında son durum: Piyasalar toparlanırken ETH 1,8 bin dolara yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugünkü kripto seansı, küresel piyasa değerinin bir günlük işlem süresi içinde yüzde 0,69’luk bir artış kaydetti ve basın saati itibariyle 1,11T dolara ulaşarak yükseliş sinyalleriyle güne başladı. Kripto kralı Bitcoin’in anlık fiyat değerlemesinde 24 saatlik yüzde 0,44’lük bir artışa olduğu için kripto paranın toparlanma sürecine girmiş gibi görünüyor.

26,3 bin dolardan işlem gören BTC’nin piyasa değeri 511.148.836.967 dolar olurken Bitcoin boğaları gözlerini 27 bin doları geri kazanmaya dikti. Bollinger bantları birbirine yaklaştıkça Bitcoin’in volatilite seviyeleri de oldukça istikrarlı. Ancak kripto para piyasalarını izleyen Göreceli Güç Göstergesi’nde boğalar ortalama çizginin üzerine çıkmaya çalışırken ağda olası bir düşüş eğilimine işaret eden ortalama çizginin biraz altında hareket ediyor.

MACD göstergesinde de boğalar; Bitcoin ağını kontrol etmede boğalar ve ayılar arasındaki mücadeleyi gösteren pozitif bölgeye bir geçiş yapmaya yaklaştıkça ortalama çizgiye yakın hareket ediyor.

BTC 1-day chart | Source: TradingView
BTC günlük grafik (Kaynak: TradingView)

Ethereum ve altcoin analizi

Ethereum (ETH) bugünkü seansa yükseliş eğilimiyle başladı ve varlık 1,8 bin dolar seviyesini geri kazanırken yüzde 1’in üzerinde bir kazanç elde etti. 1.805 dolardan işlem gören ETH, altcoinin piyasa değeri basın saati itibariyle 217.135.683.840 dolar olduğu için 24 saatlik yüzde 1,3’lük bir kazanç elde etti.

Ripple (XRP) da nispeten iyi bir gün geçiriyor, zira altcoin bir günlük işlem hacminde yüzde 2,2’lik bir kazanç elde ederek fiyatını 0,4638 dolara çıkardı. Ripple’ın işlem hacmi şu anda 821.079.650 dolar seviyesinde bulunuyor ve piyasa değeri basın saati itibariyle 24.033.580.966 dolar olarak gerçekleşti.

XRP grafik Kaynak: CMC

Polygon (MATIC) da verimli bir seans geçiriyor. Zira varlık bir günlük işlem süresi içinde yüzde 2,2’lik bir kazanç elde ederek basın saati itibariyle varlığın fiyatını 0,8933 dolara çıkardı. Boğalar artık varlığın ağını kontrol etmeye çalıştığı için MATIC de haftalık yüzde 2,3’lük bir kazanç elde ediyor. Litecoin (LTC) de, boğaların haftalık yüzde 7’lik düşüşten toparlanmaya çalışmasıyla, bir günlük işlem süresi içinde yüzde 2,2’lik bir kazanç kaydederek toparlanma sürecine girdi.

Bugünün kripto trend listesinde, Refundcoin (RFD) en çok kazanan olarak öne çıkıyor ve haftalık kazancın yüzde 289 olduğu bir işlem günü içinde yüzde 19’luk bir artış kaydetti. RFD’nin aylık istatistikleri de CoinMarketCap’in istatistiklerine göre varlığın aylık yüzde 289’luk bir kazanca sahip olması nedeniyle dikkate değer bir çalışma ortaya koyuyor. RFD şu anda trend listesinde 9. sırada yer alıyor.

blockchainreporter


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin