polygon

Polygon analizi: MATIC bu seviyelere yeniden ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polygon [MATIC] BTC 26,6 bin dolar seviyesini geri almak için mücadele ederken önemli bir aralığa doğru yükseliyor. Peki toparlanmayı sürdürebilecek mi?

Polygon, 25 Mayıs’ta 0,8656 dolarlık orta aralık seviyesinden güçlü bir şekilde toparlandı. Hareket, Bitcoin’in 26 bin dolar bölgesinde sağlam kalma girişimini takip etti. BTC, FOMC Tutanakları sırasında 26,6 bin dolarlık önemli destek seviyesini aşarak daha agresif satışlara maruz kaldı. Ancak boğalar basın zamanı itibariyle iyileşme için mücadele ediyordu.

Bununla birlikte MATIC’in rallisi, BTC 26.6 bin dolar seviyesini geri almadıkça boğaları durdurabilecek kritik bir aralıkla karşı karşıya.

Satıcılar bu yüksek aralıkta kazanç sağlayacak mı?

Source: MATIC/USDT on TradingView
Kaynak: MATIC/USDT on TradingView

Göreceli Güç Endeksi (RSI) medyan 50 seviyesini aşarak son birkaç saat içinde alım baskısının arttığını yineledi. Benzer şekilde, Chaikin Para Akışı (CMF) da yükselişe geçerek basın saati itibariyle varlığa sermaye girişinin arttığını teyit etti.

Kısa vadeli yükseliş trendi ivmesi MATIC’in 0,89 – 0,90 dolar civarındaki yüksek/alçak aralığı yeniden test etmesini sağlayabilir. Bu seviyedeki olası bir fiyat reddi; MATIC’i aşağı çekerek 0,8770 dolar, orta aralık 0,8656 dolar veya 0,84 dolar düşük destek bölgesi aralığında kısa devre fırsatları sunuyor.

Boğalar, olası bir yeniden testte kırılmazsa destek bölgesine yeniden girebilir. Bu seviye, 16 Mayıs’ta H12 üzerinde oluşan bir yükseliş emir bloğu (OB) ve 14 Mayıs’ta H2 üzerinde oluşan bir başka yükseliş OB ile aynı hizada. Bu nedenle boğaların bir toparlanma başlatması için güçlü bir destek ve talep bölgesi olabilir.

Yükselişin kırılması ve seansın 0,91 doların (en yüksek aralık) üzerinde kapanması geçersiz kılacaktır. Böyle bir yükseliş MATIC’in 0,94 doları hedeflediğini görebilir. Boğalar, bir giriş yapmadan önce yeniden test edilmeyi ve yüksek bir aralıkta yükseliş trendinin onaylanmasını bekleyebilir.

Polygon kısa pozisyonlar düşüşte

Polygon
Kaynak: Coinglass

Coinglass’ın likidasyon verilerine göre yalnızca son dört saat içinde 24 bin doların üzerinde kısa pozisyon enkaza dönüştü. Uzun Polygon pozisyonları 200 dolardan daha az zarar görerek kısa vadeli yükseliş momentumunu güçlendirdi.

Bununla birlikte Polygon hacmini ve genel duyarlılığı izleyen Kümülatif Hacim Deltası (CVD), 19 Mayıs’tan bu yana yükseldikten sonra son iki günde düşüş gösterdi. Bu durum, özellikle yüksek aralığın yeniden test edilmesi üzerine satıcıların devre dışı bırakılamamasını pekiştirebilir.

polygon
Kaynak: Coinalyze

ambcrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin