featured

Bu altcoin, kripto para piyasasındaki belirsizliklere rağmen yeşil kalmayı başardı! Yükselişin sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki büyük düşüşlerin arasında altcoin’lerden bir tanesi olan NEXO, güçlenmeye devam ediyor.

Kripto ticaret platformu FTX’in çöküşü ve ardından gelen satışlar sebebiyle piyasadaki belirsizlikler devam ediyor.

8 Aralık CoinMarketCap verilerine göre, belirsizliğe rağmen NEXO, hem günlük hem de haftalık grafiklerde ilerleme kaydediyor. Son 24 saatteki kazançlarına göre altcoin, ilk 100’de bulunan kripto para birimlerine liderlik ediyor.

altcoin NEXO

NEXO fiyat analizi

Bu yazının yazıldığı sırada NEXO, aylık grafiğindeki %31,67’lik kaybından kurtulmaya çalışırken, gün içinde %8,02 ve bir önceki haftaya göre ise %3,51 oranında bir artış kaydetti. Altcoin, şu anda 0,6687 dolar civarında işlem görüyor.

CoinMarketCap verilerine göre, Nexo’nun piyasa değeri şu anda 374,48 milyon dolar. Bu da onu kripto para birimleri arasındaki sıralamada 81. DeFi varlığı yapıyor.

Yükselişin sebebi ne?

Nexo, ABD eyalet ve federal düzenleyicileri ile 18 aydan uzun süredir devam eden ve çıkmaza giren iyi niyetli diyaloğun ardından, önümüzdeki aylarda ABD’den yavaş yavaş çekilmeyi planladığının duyurulmasından bu yana kazançlar kaydediyor.

Altcoin’in blog gönderisinde bu durum şu sözlerle daha ayrıntılı olarak açıklandı:

Aksi söylemlere rağmen, ABD’nin blockchain işletmelerini etkinleştirmek için ileriye dönük bir yol sağlamayı reddettiği ve müşterilerimize düzenleyicilerin kendi çıkarlarına odaklandıkları konusunda güven veremeyeceğimiz maalesef artık bizim için açık.

Bununla birlikte şirket, müşterilerine varlıklara erişimlerinin kesintisiz kalacağı ve ödeme uzmanlarının bu arada para çekme işlemlerini işlemeye devam edeceği konusunda güvence verdi.

Ağustos ayında bir noktada NEXO, ilk 100 kripto para birimi arasında en iyi günlük performansı gösteren altcoin’di. Geliştirme ekibi o zamanlar yakında çıkacak olan Ethereum (ETH) Merge güncellemesinin stratejilerini tartışıyordu.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin