Kripto kartı ihraçcısı Wirex, Avrupa'da Visa'nın ana üyesi oldu
Kripto kartı ihraçcısı Wirex, Avrupa'da Visa'nın ana üyesi oldu

Kripto kartı ihraçcısı Wirex, Avrupa’da Visa’nın ana üyesi oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londra merkezli kripto para kartı ihraçcısı Wirex, Avrupa’da Visa’nın ana üye oldu.

Şirketin bu üyeliği, Wirex’in Visa logolu kartlar çıkarmasına, yeni ürünler sunmasına ve ek lisanslar için başvurmasına izin veriyor. Visa ana üyeleri, genel olarak, kartı veren banka olarak hareket etmeye yetkilidir, yani kartlar çıkarabilir ve işleme hizmetleri sunabilirler.

Şu anda, Wirex’in banka kartları Visa tarafından verilmektedir. Avrupa ve Asya’da mevcuttur ve kullanıcıların kripto satın alıp harcamak için fiat’a dönüştürmelerine izin verilir. Wirex, 3 milyondan fazla müşterisi olduğunu dile getiriyor.

Wirex, önümüzdeki aylarda ABD’ye de giriyor, lansmanın yakın bir tarihte olduğu bilgisi verildi. Bununla birlikte, Wirex USA Ağustos ayında ilk para aktarım lisansını Gürcistan Bankacılık ve Finans Departmanından aldı.

Banka kartının yanı sıra Wirex, Cryptoback adlı bir bitcoin ödül programı da sunuyor ve kullanıcılara yaptıkları her mağaza içi işlem için bitcoin’de % 1,5’e kadar geri ödeme sağlıyor.

Wirex’in Visa ana üyeliği, onu etikete sahip olan ikinci kripto firması yapıyor. Coinbase, bu yılın başlarında Visa ana üyesi olarak onaylanan ilk kripto şirketi olmuştu. Bu arada, Wirex aynı zamanda Mastercard’ın ana üyesi olduğunu da hatırlatalım.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin