Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde
Altcoinlerin piyasa değeri önemli bir kırılmanın eşiğinde

Kripto borsalarından çekilen ETH miktarı dikkat çekti! Ethereum için ne ifade ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum yatırımcıları bu ayın 22’sinde bir saat içinde kripto borsalarından 659.000 ETH çekti. Bu, NuggetsNews.com.au’nun CEO’su ve Kurucusu Alex Saunders Ethereum’un net çıkışının belirtilen zaman diliminde bugüne kadarki en büyük çıkış olabileceğini öne sürdü.

Kesin analizi, bir saatlik olayı gösteren bir grafikle birlikte aşağıda bulunabilir.

ETH’den şimdiye kadarki en büyük çekilme mi?

659 bin ETH dün bir saat içinde borsalardan ayrıldı, çünkü dip alıcıları kendi cüzdanlarına ve stake sistemine para gönderdiler.

Ethereum boğa bölgesine dönüyor

Saunders tarafından belirtildiği gibi, Ethereum yatırımcıları muhtemelen ETH’lerini çevrimdışı cüzdanlara, DeFi platformlarına veya ETH 2.0 staking’e taşıdı. Üç olasılıktan herhangi birine doğru hareket, Ethereum için yükseliş eğilimi gösteriyor çünkü bu, ETH yatırımcılarının dijital varlığın uzun vadeli geleceğinde yükseliş eğilimi gösterdiği anlamına geliyor. Ayrıca, borsalarda daha az Ethereum ile, ETH’nin fiyatı büyük olasılıkla talep ve azalan arzla artacaktır.

Fiyatla ilgili olarak, Ethereum, 1.300 dolarlık fiyat alanını destek olarak geri aldıktan sonra yükseliş bölgesine döndü. Yazma sırasında Ethereum 1.328 $ ‘dan işlem görüyor ve 1.350 $ direnç seviyesini desteğe çevirecek ve böylece yeni hafta ile daha yüksek seviyelere çıkacak gibi görünüyor.

Daha önce belirtildiği gibi, bu akşamki haftalık kapanış, zayıflayan Bitcoin nedeniyle Ethereum için kısa vadeli bir engel. Kripto Kralı, hafta kapanışını 30.000 – 32.000 $ ‘ın üzerinde bir seviyede koruyabilirse, Ethereum’un gelişmesi ve muhtemelen 1.500 $ veya hatta 2.000 $’ a yaklaşması için gereken istikrarlı ortamı sağlayacaktır.

Muhtemelen, Ethereum’un yükseliş ivmesi, CME grubunun kurumsal yatırımcılar için özel olarak hazırlanmış ETH vadeli işlem sözleşmelerini başlattığı 8 Şubat tarihine kadar devam edecektir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin