Bitcoin dakikalar içinde 300 dolar geriledi: Seçim volatilitesi mi?
Bitcoin dakikalar içinde 300 dolar geriledi: Seçim volatilitesi mi?

Kripto araştırma firmasından halving öncesi için çarpıcı Bitcoin öngörüsü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto araştırma firması Blockware Solutions, merakla beklenen Bitcoin halving’in öncesi ve sonrasında neler olabileceğine dair ayrıntılı bir rapor yayımladı.

Mayıs ayında gerçekleşecek olan etkinlik, madencilerin işlemlerinden kazandıkları BTC ödülünün yarısını kesecek. Etkinliğin BTC ve kripto para piyasaları üzerindeki etkisi aylardır oldukça tartışılıyor.

Blockware Solutions: “Bitcoin önce sarsılacak, sonra kopuş gelecek.”

Rapora göre, halving muhtemelen “kopuştan önce bir sarsıntıyı” getirecek. Sarsıntıyı ise Bitcoin madencileri tetikleyecek. Madenciler BTC varlıklarını satacak, işlerini kapataca ve BTC’nin fiyatının 5.000 dolara düşmesine neden olacak.

Dün madencilerin BTC fiyatını çekebileceği seviyeler üzerine bir yazıyı sizlerle paylaşmıştık. Buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

Rapora göre tüm verimsiz madenciler teslim olduktan sonra, madencilerden gelen önemli miktardaki satış baskısı ortadan kalkacak ve geride güçlü madencilerden oluşan sağlam bir omurga kalacak.

Ayrıca Blockware Solutions, ağ etkinliğini otomatik olarak inceleyen ve işlemleri işlemek için ne kadar bilgi işlem gücünün gerekli olduğunu ayarlayan, Bitcoin’in dahili zorluk ayarını da analiz etti.

Madenciler kapandıktan sonra, yeni çıkarılan BTC en verimli madencilere tahsis edilecek. Bu da Bitcoin pazarındaki satış baskısını en aza indirecek. Bitcoin ağı önemli ve olumlu zorluk ayarlamaları geçirdikten sonra, Bitcoin fiyatında bir dip olasılığı artacak. Çünkü yeni çıkarılan Bitcoin şimdi sağlıklı bilançolara sahip en verimli madencilere dağıtılacak ve biriktirilecek.

“Halving’in fiyatlandırıldığı doğru değil, duygular hâlâ olumlu.”

Araştırmacılar, halving’in fiyat üzerindeki potansiyel etkisi ve yarattığı heyecanın da BTC’ye olan talebi artırabileceğini söylüyor.

İnsanlar halving’in fiyatlandırıldığını iddia edebilir ancak piyasa katılımcılarının fiyat hedeflerine ulaştıklarını teyit edemezseniz bu kanıtlanamaz. Halving herkesin aklında ve talep tarafında olumlu bir duygu geliştiriyor. Bu psikolojik olumlu hava, piyasa katılımcılarının nakit pozisyonlarını yukarı doğru momentuma göre ayarlamasını sağlayacak. Bitcoin trenini kaçıranlar bu kez binmek isteyebilir.

dailyhodl

Madenciler bir bir kepenk indiriyor! Bitcoin tehlikede mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin