BNB analizi, bnb fiyatı 300 doları geçebilecek mi?
Düzeltme aşamasındaki altcoin'in göstergeleri ne anlatıyor? İşte kritik seviyeler

Düzeltme aşamasındaki altcoin’in göstergeleri ne anlatıyor? İşte kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto borsası Binance ve CEO’su Changpeng Zhao’ya (CZ) yönelik son iddiaların ortasında, gözde altcoin BNB fiyatı, 338 dolarlık dirençten geri döndü. Ayrıca, bu direnç trend çizgisi, simetrik üçgen formasyonunun bir parçasıdır. Bu nedenle, formasyonun trend çizgisinden aşağı yönlü bir hareket, Binance coin (BNB) fiyatını geçici bir düzeltmeye soktu.

Anahtar noktalar:

  • Simetrik üçgen modeli, BNB fiyatında devam eden yatay eğilimi doğruluyor.
  • Direnç trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma, hakim olan toparlanma rallisine öncülük edebilir.
  • BNB’deki gün içi işlem hacmi, %11,2’lik bir kayıp anlamına gelen 389,5 milyon dolardır.

Binance Coin Fiyat Tahmini

Binance coin fiyatı, 338 dolar direncinden reddedildi ve son üç hafta içinde %9’luk bir kayıp kaydederek 312 dolar düştü. Ayrıca, günlük zaman çizelgesi grafiği, devam eden düzeltme aşamasının satıcılar tarafından kontrol edildiğini gösteriyor.

Dolayısıyla, bu genel eğilim çizgisi bozulmazsa, mevcut düzeltme aşaması birkaç işlem seansı daha devam edecek gibi görünüyor.

Ancak, azalan hacim ve daha düşük fiyat retleriyle birlikte günlük mum, düşüş momentumunun zayıflığına işaret ediyor. Bu nedenle, devam eden bu düşüş, yükseliş trendi devam etmeden önce yatırımcılara bir geri çekilme fırsatı sunabilir.

Yine de direnç trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma gerçekleşirse, mevcut düzeltme aşamasının bittiğini doğrulayabiliriz. Binance coin fiyatı yukarı yönlü hareketle birlikte %7,5 oranında yükselebilir.

Teknik göstergeler

EMA’lar: 20 günlük EMA eğimi, kısa pozisyon (short selling) açanlara ek bir avantaj sağlıyor. Bununla birlikte, mevcut fiyatın ve 300 doların hemen altında dalgalanan diğer günlük EMA’lar, alıcılar için birden fazla destek oluşturuyor.

Eğilim: Ayı

Volatilite: Orta

Direnç seviyeleri: 318 dolar ve 340 dolar

Destek seviyeleri: 280 dolar ve 300 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Altcoin yazısı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin