Ünlü trader Binance'teki en ucuz beş kripto varlığını açıkladı
Ünlü trader Binance'teki en ucuz beş kripto varlığını açıkladı

Kripto ana brokerı OVEX, Alameda Research’ten 4 milyon dolar yatırım aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Güney Afrika kripto ana brokerı OVEX, stratejik bir finansman turunda Alameda Research’ten 4 milyon dolar yatırım aldı.

Uluslar arası genişleme

OVEX, elindeki yeni sermaye ile uluslararası alanda genişlemeyi planladığını söyledi. OVEX, genişleme için beş piyasa belirledi: İngiltere, BAE, Kanada, Kenya ve Nijerya.

OVEX CEO’su Jonathan Ovadia, The Block’a verdiği demeçte, bu piyasaların hala “önemli” kripto para birimi hacimlerine sahipken “yetersiz hizmet verdiğini” söyledi.

Ovadia, OVEX’in özellikle Dubai’de özel bir ticaret masası kurduğunu söyledi. “Piyasaların geri kalanı muhtemelen Güney Afrika’nın içinden işletilecek” dedi.

Ovadia, bu amaçla, OVEX’in mevcut 15 kişilik ekibini Temmuz ayına kadar 35’in üzerine çıkarmayı planladığını söyledi. OVEX, özellikle mühendislik ve müşteri başarısı ekiplerine insan katmak istiyor.

2017 yılında kurulan OVEX, öncelikle varlıklı bireylere ve kurumsal müşterilere hizmet vermekte. Ayrıca, kripto alım satım hizmetleri ve faiz getiren kripto hesapları gibi bazı perakende odaklı ürünlere de sahip.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin