Kraken ürün lideri, Shiba topluluğu ile dalga mı geçiyor? Yoksa yeni listeleme yolda mı?
Kraken ürün lideri, Shiba topluluğu ile dalga mı geçiyor? Yoksa yeni listeleme yolda mı?

Kraken borsası, popüler meme coin Shiba Inu’yu listelemeyeceğini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli borsalarından biri olan Kraken, Shiba Inu hakkında kararını açıkladı. Kraken borsası, SHIB para birimini listelemeyeceğini duyurdu. Meme coin topluluğu ise haberi üzüntüyle karşıladı.

Geçtiğimiz günlerde merkezi borsa, 2 Kasım’da SHIB listelemesi geleceğini duyurmuştu. Şirketin resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderi meme coin topluluğunu hareketlendirmişti. Ancak borsa kararından vazgeçti. Yapılan açıklamada listeleme için bir çalışma yürütecekleri ve bu konuda bir karara bağlayacakları paylaşıldı.

Shiba topluluğu listelemenin asparagas olmasına üzüldü. Kripto para birimleri için borsalarda listelenme haberi oldukça önemli. Piyasanın önde gelen borsaları listeleme duyurusu yaptığında varlık ciddi bir pump hareketi sergiliyor. Yatırımcıların ilgi göstermesiyle birlikte 3 katı kadar yükselişe sahne oluyor.

Listeleme haberi ürün lideri tarafından açıklanmıştı

Kraken borsası ürün lideri olan Brian Hoffman, 1 Kasım günü bir ileti paylaşarak listeme olacağını iddia etti. Listeleme haberi ekip tarafından yapılan açıklamalarla sadece bir varsayım olarak kaldı. 

SHIB topluluğu haberi duyar duymaz soluğu Kraken borsasının resmi hesabında aldı. Topluluk baskı kurmuş olsa da listeleme haberinin aslı astarı çıkmadı.

Öte yandan topluluk ücretsiz ticaret platformu olarak bilinen Robinhood’da yayınlamak için epey bir çaba sarf ediyor. 500 bine yaklaşan imza kampanyası sonrasında Robinhood’un nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Shiba Inu fiyat analizi

SHIB için bu tarz haberlerin dolaşması ilk 10 içinden çıkmasına neden oldu. Kraken borsası listelemeyeceğini duyurması Shiba’yı 11. sıraya kadar itti. Piyasa değeri ise yaklaşık 8 milyar dolar azaldı.

6 Kasım Cumartesi gününe yüzde 20’lik artışla giriş yapan Shiba Inu için Robinhood kararı önemli olacak. Platformun SHIB para birimini sistemine dahil etmesi yeniden bir rallinin tetikleyicisi olabilir.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Antakya mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin