Kötü performanslarıyla öne çıkan bu 6 önemli kripto para hızlı toparlanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Morgan Stanley’e göre, son iki yılda düşük faiz oranları, merkez bankası bilançolarının genişlemesi ve hükümet teşvikleri nedeniyle kripto para fiyatları hızla yükseldi.

Artık ABD Federal Rezervi ve diğer merkez bankaları bilanço genişlemelerini yavaşlatıyor ve piyasaları faiz artışlarına hazırlıyor, kaldıraçlı kripto piyasaları düşüyor. Ayrıca, son fiyat düşüşleri bireysel yatırımcıların heveslerini kaybetmelerine neden oldu.

Toplam kripto para piyasası değeri, son 24 saatte %3,4 düşüşle şu anda 1,82 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Chart

Bitcoin, son yedi gün içinde %8.3 düşüşle 38.983 dolardan işlem görüyor.

Chart

Aşağıda, piyasa değeri 1 milyar dolar ve üzeri olanlar arasında son yedi günde en kötü performans gösteren kripto paraları yer alıyor.

Loopring (LRC)

Loopring, son yedi gün içinde %33,4 düşüşle en şiddetli haftalık düşüşleri kaydetti. Haber yayına hazırlanırken LRC 1 dolardan işlem görüyordu.

LRC

Loopring (LRC), merkezi olmayan borsalar oluşturmaya yardımcı olan Ethereum ağına dayalı bir takas ve ödeme protokolüdür.

Bugün itibarıyla, bu kripto para birimini kullanarak DApp’lerde yapılan tüm mevduatları sayan Toplam Değer Kilitli (TVL), 2 Kasım’daki 786 milyon dolarlık zirve sonrası şu an 397,33 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Bu, LTC’nin çekiciliğini kaybettiğini gösteriyor. TVL/Piyasa Değeri oranı, aşırı değerlemeyi gösteren 3.66 seviyesinde bulunuyor.

Kadena (KDA)

Kadena (KDA) son yedi gün içinde %25,3 düşüşle en kötü performans gösteren ikinci altcoin oldu. Şu an, KDA 6,97 dolardan işlem görüyordu.

Chart

JPMorgan’ın eski blok zinciri lideri Stuart Popejoy ve SEC’in Kripto Para Birimi Yönlendirme Komitesi’nin teknoloji lideri Will Martino tarafından kurulan Kadena, Ethereum’un en büyük sorunu olan ağ tıkanıklığını düzeltmeyi amaçlıyor. Ethereum gibi, insanların NFT’ler ve akıllı sözleşmeler oluşturmasına olanak tanır. Ethereum’un aksine, Kadena ücretsiz işlemler sunar.

Bir ayda %37 kaybetti. Bununla birlikte, %4,700’ün üzerindeki inanılmaz yıllık büyümesi, kaybedilen zemini geri kazanma ve yeniden kazanma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Internet Computer (ICP)

Internet Computer (ICP) bu hafta için %24 değer kaybederek yazı yazılırken 24,26$’dan işlem gördü ve bu da onu haftalık kaybedenler kulübüne üye yaptı.

Blockchain destekli Internet Computer (ICP), akıllı sözleşmelerin web hızında ve ölçeğinde çalışmasını sağlarken hesaplama maliyetlerini düşürmeye yardımcı olan bir genel ağdır.

Kripto para birimi, 2021’deki 750 dolarlık zirvesinden bir düşüşe geçerek, yatırımcıların gelecekte herhangi bir büyüme potansiyeli olup olmadığını sorgulamasına neden oldu.

ICP

Bitcoin ve Ethereum’dan sonra blok zincirindeki üçüncü yenilik olduğu iddiasına rağmen, henüz elle tutulur bir hareketi görülmedi. Proje, hedeflerine ulaşamadan kendi hırslarında boğuluyor gibi görünüyor.

Quant (QNT)

Quant, Haziran 2018’de blok zincirlerini ve ağları verimliliklerini veya birlikte çalışabilirliklerini düşürmeden birbirine bağlayan küresel bir ağ olarak piyasaya sürüldü. İlk Blockchain işletim sistemini oluşturarak birlikte çalışabilirlik sorununu çözen ilk proje.

Quant

Quant, son baktığımızda 126,75 dolardan işlem görüyordu, geçen hafta %23,4 ve son 30 günde %33,1 düştü.

Ancak QNT’nin fiyatı bir yıl öncesine göre %570 daha yüksek ve 2021’in başından beri birçok yükseliş hareketi gördü. Bunu akılda tutarak, kripto para biriminin mevcut zayıflığına rağmen 2022’de piyasada rekabetçi bir oyuncu olma potansiyeline sahip olması muhtemel.

Dogecoin (DOGE)

“Dogefather” Musk’ın Tesla’nın araçlarını satın almak için Dogecoin’in kullanılmasına izin vereceğini belirten tweet’indeki ilk artışın ardından DOGE, tweet öncesi işlem gördüğü seviyelerinde altına düştü. Haftalık %21,6 düşüş kaydeden Dogecoin şu anda 0,1537 dolardan işlem görüyor

DOGE

Doğası gereği spekülatif olan şaka temalı (meme dedikleri) coinlerin kısa vadeli getirileri, büyük ölçüde haber akışına veya eksikliğine bağlı kalıyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink’in (LINK) fiyat hareketi bu yılın başında yükseliyordu, ancak son çöküş yatırımcıların ciddi kayıplar yaşamasına neden oldu. Şu anda 19,61 dolardan işlem gören Chainlink, son yedi gün içinde %20,6 kaybetti.

Chainlink, akıllı sözleşmeleri evrensel olarak erişilebilir kılan bir blok zinciri soyutlama katmanı. Merkezi olmayan bir oracle ağı olarak Chainlink, blok zincirlerini harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme yöntemleriyle birbirine bağlar ve akıllı sözleşmelerin kritik zincir dışı bilgilerle dijital anlaşmanın baskın biçimi haline gelmesini sağlar.

LINK’in blok zincirleri için faydası, artan popülaritesinin bir göstergesi gibi. Ancak Chainlink’in başarısı, tokenin fiyatını artırmaya yardımcı olur mu olmaz mı zaman gösterecek.

Chainlink, 2022 için planlanan staking ve çapraz zincir birlikte çalışabilirlik protokolü (CCIP) gibi işlevlerle ekosistemini geliştirmeye devam ediyor.

Bu gelişmelere rağmen, Link’in fiyat hareketi, 2021’in Mayıs ayında 52,70 $’lık ATH’den düşmesinden bu yana belirsizliğini koruyor.

İyileşip istikrarlı bir büyümeye ulaşırsa bu seviyeler çok aranır gibi duruyor.

Chainlink

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin