Bitcoin ve Dash ile ödeme kabul ediyor
Bitcoin ve Dash ile ödeme kabul ediyor

Kenya’da bir restoran, Bitcoin (BTC) ve Dash (DASH) ile ödeme kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Kenyalı bir kripto yatırımcısı, restoranında kripto para birimini ödeme olarak kabul ettiğini duyurdu. Beatrice Wambugu tarafından işletilen Betty’s Place, müşterilere Bitcoin (BTC) ve Dash (DASH) ile ödeme yapma imkanı veriyor. Restoran, Bitcoin ve Dash ödemelerini kabul ederek Dünya’nın pek çok yerinden müşteri çekebileceğini açıkladı.

Restoran, Bitcoin ve Dash ile ödeme almaya başladı

Restoran, Kenya’nın başkenti Nairobi’nin yaklaşık 150 km uzağında olan Nyeri kırsalında yer alıyor. Restoran, Bitcoin ve diğer kriptolar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyenlerin yanı sıra harika bir atmosfer ve lezzetli yemekler arayan müşterileri için önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

İki yıl önce Wambugu, iki katlı bir otel satın aldı ve restorana dönüştürdü. Bitcoin ticaretini yaparak mülk satın almak için yeterince para kazanmıştı ve şimdi de restoranında kripto para birimiyle ödeme kabul ediyor.

BBC ile yapılan bir röportajda Wambugu, şöyle söyledi.

Dünya daha küresel hale geldiğinden ve benim restoranım da küresel bir restoran haline geldiğinden beri bunun hayalini kuruyordum. Dünyanın farklı bölgelerinden farklı müşteriler restoranıma geliyor. Ve artık kripto para ile ödeme kabul ediyoruz.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin