Kanada'nın Bitcoin ETF'si varlıklarını yüzde 31 artırdı!
Kanada'nın Bitcoin ETF'si varlıklarını yüzde 31 artırdı!

Kanada’nın Bitcoin ETF’si varlıklarını yüzde 31 artırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elde edilen verilere göre, en büyük Kanada Bitcoin ETF, Bitcoin varlıklarını %31 oranında artırdı. Kurumun elindeki toplam token sayısı yaklaşık 32.329 BTC’ye yükseldi. ETF tarafından Kasım ayından bu yana satın alınan toplam BTC sayısı yaklaşık 32.329 BTC olarak kaldı. Böyle büyük bir satın alma hacmini büyük cüzdanların başlattığı birikim izledi.

Her BTC düşüşünün ardından, zincir içi aktivite, olumsuz fiyat hareketine rağmen piyasada büyük satın alma gücünün ortaya çıktığını gösterdi. Her volatil hareketten sonra Bitcoin oldukça sık sıçradığı için alımlar önceden yapıldı.

Bitcoin piyasa performansı

Bitcoin Chart

Bitcoin‘in artan satın alma oranlarına, lider kripto para biriminin değerindeki önemli bir düşüş neden oldu. Kasım ayından bu yana değerinin %44’ünü kaybetti ve en az yarısını geri alamadı. 2021’de Bitcoin için en kötü aylar, piyasanın bir toparlanma rallisini körükleme girişimlerine rağmen değerinin yaklaşık %20’sini kaybettiği Kasım ve Aralık aylarıydı.

Altcoinler düzeltmeyi takip ediyor

Ne yazık ki, kripto piyasasına daha riskli maruz kalmayı tercih eden altcoin yatırımcıları için, Ethereum, Solana ve Cardano dahil olmak üzere altcoinlerin çoğu kazandı.

Kripto para piyasasındaki genel düzeltmeye çok sayıda faktör neden oluyor. Ancak ilk düşüş, Amerika Birleşik Devletleri’nde hem kripto hem de geleneksel finans piyasalarında riskten kaçınma eğilimlerinin ortaya çıkmasına neden olan bir oran artışının duyurulmasıyla bağlantılıydı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin