Flaş gelişme: eBay kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor! Kritik tarih açıklandı
Flaş gelişme: eBay kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor! Kritik tarih açıklandı

Flaş gelişme: eBay kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor! Kritik tarih açıklandı… Hangi kriptoları kabul edecekler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – The Street tarafından yayımlanan yakın tarihli bir rapora göre, e-ticaret devi eBay, bu Mart ayında kripto para ödemeleri için destek ekleme yolunda.

CEO Jamie Iannone, yeni ödeme seçeneğinin daha genç müşterileri çekmeyi amaçladığını söylüyor:

“10 Mart’ta ödemeler, reklamlar ve odak kategorilerimiz üzerinde daha derine ineceğiz.”

Bir dizi anket, Y kuşağının en kripto dostu demografi olma eğiliminde olduğunu gösteriyor ve bu da eBay’in yaklaşan kripto para birimi hamlesini açıklıyor.

Popüler e-ticaret platformu, geçen Mayıs’ta NFT’lerle uğraşmaya başlamasına rağmen, kripto para birimlerini tamamen kucaklamaktan şimdiye kadar uzak durdu.

İlk Bitcoin’i kabul etme fikri fazla erken gelmişti

Eylül 1995’te kurulan çığır açan internet şirketi, Bitcoin’i kabul etme fikriyle ilk kez 2013’te, dünyanın ilk kripto para biriminin henüz olgunlaşma aşamasındayken gündeme gelmişti.

eBay’in 2019’da kripto para birimlerini kabul etmeye hazır olduğuna dair bazı spekülasyonlar vardı, ancak şirket bu tür söylentileri hızla reddetmişti.

Çevrim içi müzayede platformu sonunda, yeni ortaya çıkan varlık sınıfına yönelik büyük spekülatif ilginin ortasında kripto ödemelerini etkinleştirmeyi ciddi olarak düşündüğünü belirtti.

Hangi kripto?

Tüm kripto yatırımcılarını heyecanlandıran bu haber akıllarda tek bir ortak soru oluşturdu: eBay hangi kriptoyu kabul edecek?

Şirket tarafından konuyla ilgili henüz herhangi bir teknik detay verilmezken, büyük kripto para birimleri ve bir adet sabit coin ile ödemenin mümkün olabileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin