Flaş: Ukrayna'nın resmi Twitter hesabı, kripto bağışları için çağrıda bulundu!
Flaş: Ukrayna'nın resmi Twitter hesabı, kripto bağışları için çağrıda bulundu!

Flaş: Ukrayna’nın resmi Twitter hesabı, kripto bağışları için çağrıda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ukrayna’nın resmi Twitter hesabı, Cumartesi günü Bitcoin, Ethereum ve USDT şeklinde kripto para birimi bağışları için birkaç talep yayınladı. Mesajlar, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik artan işgalinin arkasından gerçekleşti.

Bazıları, Rus siber saldırıları sırasında mesajların doğruluğu hakkında endişelerini dile getirdi. Web sitesinde listelenen bir basın irtibatı aracılığıyla ulaşıldığında, Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı ise mesajı doğruladı.

Başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov ve Ukraynalı diplomat Olexander Scherb de dahil olmak üzere hükümet yetkilileri de bağış adreslerini yayınladı veya paylaşımda bulundu.

Ukrayna’nın resmi Twitter hesabı, Rus askeri güçlerinin devam eden işgali sırasında bugün kripto para bağışları için doğrudan çağrıda bulundu.

Yazım sırasında resmi hesap @Ukraine, 3 tweet paylaştı 2’si silinmiş olsa da son tweet yayında duruyor. Gönderilen adresler hem Bitcoin hem de Ether/USDT içeriyor. Mesajların kasıtlı olarak silinip yeniden gönderilip gönderilmediği veya kripto para adreslerinin dahil edilmesinin, 2020 hesap hacklerinin ardından Twitter tarafından devreye alınan kontrolleri tetikleyip tetiklemediği açık değil.

Ukrayna’nın Bitcoin çağrısı doğrulandı mı?

Bağış adresleri, başbakan yardımcısı Mykhailo Fedorov’un doğrulanmış Twitter hesabının yanı sıra doğrulanmış Telegram kanalı tarafından da paylaşıldı. Fedorov’un liderliğini yaptığı Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı, web sitesinde listelenen bir basın iletişim e-postası aracılığıyla ulaşıldığında, “Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı ve Bakan Mykhailo Fedorov’un iletişim kanalları güvende. Saldırıya uğramadık. Bu, paylaşmak istediğimiz resmi pozisyon ve mesajlardır.” mesajıyla cevap verdi.

Temsilci, “Ukrayna’nın zaferine katkıda bulunmaya ve uluslararası toplumu Ukrayna’da olup bitenler konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Mümkün olan her şekilde,” diye mesaja etti.

Ukraynalı diplomat Olexander Scherba da Ukraynalı hesabın bağış çağrısını paylaştı. Blockchain verileri, BTC adresinin, en erken işlemin 24 Şubat’ta yayınlanmasıyla birlikte, yayın tarihi itibariyle toplam 9.78612041 BTC topladığını ortaya koyuyor.

Listelenen adrese yaklaşık 85 ETH gönderildi. Etherscan’dan elde edilen veriler, bağışların USDT, USDC ve ayrıca birkaç değiştirilemez token şeklinde yapıldığını gösteriyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin