Kanadalı düzenleyiciler Binance'ı yalanladı

Kanadalı düzenleyiciler Binance’ı kınadı: “Kabul edilemez!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu tarafından Ontario’da hizmet verme yetkisi aldıklarını açıkladıktan sonra kendisini garip bir çıkmazda buldu.

Kanadalı düzenleyici kuruluş, şirketi “kabul edilemez” davranışı nedeniyle kınadı ve lider borsanın hiçbir kuruluşunun ülkede herhangi bir tescile sahip olmadığını açıkladı.

Haziran ayında Binance, Kanada Ontario’daki kullanıcılarına hesaplarının yıl sonuna kadar kapatılacağını söyledi. Bu, borsanın yerel menkul kıymetler yasalarına uymadığı için yerel düzenleyicilerden bir uyarı almasından sonra geldi.

Bu, kripto devinin kaldıracı azaltarak ve uyumluluğu artırarak dayanmayı başardığı küresel düzenleyici saldırının bir parçasıydı. CEO Changpeng Zhao, her zamanki kapüşonlusunu bir takım elbise giymek için çıkardı ve fırtınalı düzenleyici sularında gezinmeye çalıştı.

Kanadalı düzenleyiciler Binance’ın iddialarını yalanladı

Bu haftanın başlarında Binance, düzenleyici sorunları giderdikten sonra Kanada’nın en büyük eyaleti olan Ontario’da faaliyet göstermeye devam edebileceğini neşeyle duyurdu. Borsa, bir para hizmetleri işletmesi (MSB) olarak kayıtlı olduğunu söyledi.

Ancak düzenleyiciler, Ontario’da faaliyet göstermek için yalnızca altı ticaret platformunun yeşil ışık yakıldığını ve dev borsanın listede olmadığını iddia ederek bu ifadeyi yalanladı.

Düzenleyici ayrıca şirketleri, eyalette gerçekten düzenleyici onay alma şansları için iyiye işaret olmayacağından, kayıt durumlarını yanlış beyan etmelerine karşı uyardı:

“Menkul kıymetler düzenleyicilerine kayıt yaptıran veya başvuracak olan kripto varlık platformları, kayıt durumlarını yanlış beyan etmenin, firmanın uygunluğu ve kayıt ilkeleri hakkında endişeler doğuracağının farkında olmalıdır.”

Bu yılın başlarında, Binance’in kolluk kuvvetlerinden teşekkür notları istediği ve bunun için ABD Adalet Bakanlığı tarafından kınandığı da biliniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin