Yıl sonunda Bitcoin alımları artıyor

Bitcoin, yıl sonunda ‘durmaksızın’ alım görüyor! Coinbase’de büyük satış gerçekleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Her zaman böyle bir Bitcoin (BTC) alımı gerçekleşmez. BTC’nin şu anda düşük fiyatlarda olduğu gerçeğine rağmen, çoğu yatırımcı yılın son gününde stoklarını olabildiğince artırmayı planlıyor.

Buna göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto borsası olan Coinbase borsası, Bitcoin satışlarının 30 Aralık’tan bu yana oldukça radikal ve kesintisiz olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.

Coinbase’de 10 bin Bitcoin satıldı

Yeni yıl arifesine ve BTC fiyatlarının şu anda düşük olmasına rağmen, insanlar ellerinden geldiğince dijital altını elde etmeye çalışıyor. Ayrıca Coinbase borsası, BTC alımının 30 Aralık’ta başladığını belirtti. Buna göre, 30 Aralık sonunda Coibase yaklaşık 9.925 BTC sattı.

Buna ek olarak, BTC’ye olan açlık devam ediyor ve yatırımcılar BTC’leri daha fazla Bitcoin için satın almaya devam ediyor.

BTC alımları neden artıyor?

Büyük ölçüde, bu toplu BTC alımında iki faktör söz konusudur. İlk olarak, yıl sonu olduğu için BTC fiyatının yeni yılın gelmesiyle kısa sürede; muhtemelen 2022’nin ilk çeyreğinde kesinlikle artacağı gerçeği.

İkincisi, BTC’nin mevcut fiyatı, dijital varlık için gerçekten düşük bir fiyat olan 48 bin dolar civarında. Bu iki faktörü dikkate alan yatırımcılar, alabildikleri kadar BTC satın alma telaşındalar.

Binance 66.600 Bitcoin girişi gördü

Satılan tüm BTC’lerin başka borsa cüzdanlarında saklanması gerektiği açık. Ve böylece, bir tarafta BTC alımı arttıkça, diğer tarafta belirli borsalara gelen BTC miktarı son birkaç gün içinde büyük ölçüde arttı.

Ayrıca, Binance borsası, sadece aralık ayında yaklaşık 66.000 BTC girişi gördü. Son 24 saat dikkate alındığında Binance yaklaşık 840 BTC ve OKEx borsası yaklaşık 767 BTC aldı.

Binance ve OKEx daha önce büyük BTC satışlarının yeni yıl arifesine yakın gerçekleşeceğini belirtmişti.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin