Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?
Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?

Kanada Menkul Kıymetler Borsası’nda listelenen şirketten önemli Cardano (ADA) yatırımı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanadalı bir şirket olan Graph Blockchain Inc., Cardano’ya (ADA) 300.000 $ yatırım yapıyor. Bu, şirketin ADA kullanarak Proof-of-Stake (POS) madenciliği için kullanılacak hisseli sermayesinin bir parçası olacak.

CEO Paul Haber’e göre Cardano bunda öncülük edecek platformlardan biri.

Önceki haberlerde belirtildiği gibi, Graph 2021’de akıllı sözleşme platformlarının merkezi olmayan blok zincirleri üzerinde kitlesel benimsemeyi kolaylaştıracak çözümleri uygulama potansiyeli olduğuna inanıyor. Cardano’nun bunu başaracak proje olduğuna inanılıyor ve Graph, Şirketin desteklenen projeler listesine ADA’yı eklemekten heyecan duyuyor.

Cardano 2021’de yükseliyor

Cardano, 2021 başladığından beri ilgi odağı oldu. Bunun başlıca nedeni, beklenenden daha yükseğe çıkmasına neden olan yükseliş hareketi. Kripto para birimi, kısa süre önce piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para birimi haline geldi, ancak daha sonra beşinci sıraya geri döndü. Fiyat bu dönemde ilk kez 1 doları geçti. CoinMarketCap’e göre, yazım anında Cardano 1,18 dolardan işlem görüyor.

 

Cardano (ADA) fiyat performans grafiği.
Kaynak: CoinMarketCap. Cardano (ADA) fiyat performans grafiği.

Cardano’nun CEO’su Charles Hoskinson liderliğindeki ekip, bu yıl platforma daha fazla özellik eklemeyi planlıyor. Bu, yerel olarak desteklenen yeni belirteçleri ve NFT desteğini içerecektir. Ayrıca, teknoloji bilgisi çok az olan veya hiç olmayan kişilerin kendi akıllı sözleşmelerini yazmalarına izin verecek devrim niteliğinde bir akıllı sözleşme işlevi eklemeyi amaçlamaktadır.

ADA popülerlik kazanıyor

Cardano’nun bu yılki büyümesi farkedilmedi. Halka açık ilk altcoin Proof-of-Stake madencisi olacak Graph Blockchain’in yanı sıra, diğer oyuncular buna ilgi duyuyor. Son zamanlarda, en tanınmış kripto ticaret platformlarından biri olan ByBit, onu USDT ile bir ticaret çifti olarak ekledi. Borsa, Cardano’nun büyüme potansiyelini listeleme motivasyonu olarak gösteriyor.

Cardano, POS madenciliği için Graph Blockchain’den fon alan ikinci şirkettir. Geçen hafta şirket, Polkadot’taki hisselerinin % 20’sini aynı amaçla yatırdı. Haber, şirketin kripto portföyünü daha da çeşitlendirmek ve nakit pozisyonunu belirtmek için yakında daha fazla kripto para satın alacağını söyledi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin