Ünlü kaldıraçlı Bitcoin ve kripto para borsasından önemli yenilikler
Ünlü kaldıraçlı Bitcoin ve kripto para borsasından önemli yenilikler

Ünlü kaldıraçlı Bitcoin ve kripto para borsasından önemli yenilikler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kaldıraçlı Bitcoin ve kripto para borsası BitMEX HDR Global Trading’in sahibi, Trading Technologies International Inc. ile ortaklığını resmen açıkladı.

BitMEX ve  Trading Technologies ortaklık kurdu

Trading Technologies International Inc. (TT), dünya çapındaki müşterilerine yüksek performanslı profesyonel ticaret yazılımı sunar ve BitMEX ile olan yeni ortaklığı, kullanıcılarının artık tüm BitMEX ürünlerinde gelişmiş ticaret araçlarına erişebilecekleri anlamına gelir. TT, doğrudan küresel pazarlara bağlanarak profesyonel yatırımcılara hizmet sunmasıyla bilinir. Araçlar, perakende yatırımcılar için değil, profesyonel trader’lar ve brokerlar için tasarlandı. BitMEX CEO’su Arthur Hayes bir basın açıklamasında  şunları söyledi:

Trading Technologies, BitMEX de yenilikçi finansal ürünler ve karmaşık yatırımcılar için kesintisiz bir deneyim sunmaya kararlıdır. Sağlam teknolojilerimizi birleştirerek, bu ortaklık yalnızca BitMEX’in benzersiz hizmetlerini Trading Technologies’in seçici müşterileri için genişletmekle kalmayacak, aynı zamanda en gelişmiş kripto ürünlerine erişimin kilidini açmak için karşılıklı vizyonumuzu ilerletecektir.

Ünlü kaldıraçlı Bitcoin borsasındaki yeni gelişmelerin nedeni

Aynı şekilde Trading Technologies CEO’su Rick Lane de şunları söyledi:

BitMEX ile yapılan bu işbirliği, ödüllü ticaret yazılımımızı daha geniş bir kripto para piyasası pazarına getiriyor. Bu ortaklığın BitMEX’te işlem hacmini artıracağını umuyoruz. Bunu yalnızca mevcut müşterilerimizle değil, aynı zamanda kripto işlemlerine erişmek ve daha iyi ticaret deneyimleri yaşamak isteyen yeni kullanıcılar aracılığıyla da yapacağız.

BitMEX’in bu yeni ortaklığı, kripto para birimi türevleri sektöründe artan rekabetten kaynaklanabilir. Geçtiğimiz ay OKEx, 24 saatlik bir dönemde BitMEX’ten daha yüksek bir hacme sahip olarak daha fazla işlem gerçekleştirdiğini iddia etti.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin