Justin Sun'ın rekor transferinin ardından Lido Finance'dan hamle geldi!
Justin Sun'ın rekor transferinin ardından Lido Finance'dan hamle geldi!

Justin Sun’ın rekor transferinin ardından Lido Finance’dan hamle geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Lido DAO’nun yerel tokeni LDO, staking dönüm noktasının ardından %11’den fazla arttı. Merkezi olmayan finans (DeFi) staking platformu Lido Finance kısa süre önce en büyük günlük hisse girişini kaydetti. Bu dönüm noktasına, likit staking platformunda 150.000 ETH stake eden Tron’un kurucusu Justin Sun sayesinde ulaşıldı.

Justin Sun, Lido’da 200.000 ETH stake etti

Staking kilometre taşı ilk olarak blockchain analitik firması Lookonchain tarafından Twitter’da bildirildi. Lookonchain’e göre Justin Sun, Lido’da dört ayrı işlemde 150.100 ETH stake etti. O zamanlar, stake edilen Ether’in değeri 240 milyon dolardı. DeBank’tan alınan verilere göre, kripto girişimcisi hissesini 10.000 ETH daha artırarak toplamını 201.000 ETH’ye (320 milyon dolar) çıkardı.

Justin Sun ile ilişkilendirilen cüzdan şu anda 37.9 milyon dolar değerinde ETH ve 4.8 milyon ZRX’e sahip. Sun ayrıca DeFi borç verme platformu Aave V2’de 40.1 milyon USDT ve 11.6 milyon USDC’ye sahiptir.

Lido Finance, Twitter’daki takipçilerine platformun ulaştığı staking kilometre taşını anlattı. Tweet’e göre, Sun tarafından stake edilen ETH miktarı, Staking Rate Limit adlı bir güvenlik özelliğini etkinleştirdi.

Lido Finance

En son dönüm noktası, Lido DAO’nun yerel token LDO’sunun %11’den fazla artmasına neden oldu. LDO son 24 saatte %8,9 artışla 3,05 dolardan işlem görüyor. Son gelişmeler ayrıca tokenin günlük işlem hacminde kısa bir süre için %30’luk bir artışa yol açıyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin