Justin Sun, ilk Blockchain tabanlı oyun Magic Academy'i duyurdu
Justin Sun, ilk Blockchain tabanlı oyun Magic Academy'i duyurdu

Justin Sun, dünyanın ilk Blockchain tabanlı Tron oyununu duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron’un kurucularından Justin Sun, geçtiğimiz günlerde Tron ağına dayanan ilk oyun olan Magic Academy’i duyurarak büyük bir heyecan yarattı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1046331158550654977

Savaşçılar satın alarak, savaş gücü elde edilebilir, ilgili yükseltme ürünlerini satın alarak savaş gücünü artırabilir, diğer oyunculara saldırabilir ve oyuncuların Jade’lerini çalabilirsiniz. Bununla birlikte sihirbaz satın alırken ve öğeleri yükseltirken, Jade üretiminiz artacak.

Oyunda sahip olduğunuz herhangi bir Jade, bir TRC20 tokenine eş değer ve sürekli olarak çıkarılabilir bir halde geliyor. Ne kadar çok yükseltme iteminiz olursa, üretim hızınız da o kadar yüksek olacak. Ayrıca, gönderi listesine göre yükseltme itemlerini ve üretim hızına da görebilirsiniz.

Magic Academy ödüllerle birlikte geliyor

Magic Academy ayrıca, TRC721’e dayanan bazı eşsiz ödüller de içeriyor. Bu ödüller, üretiminizde ve savaş gücünüzde büyük bir artış sağlayacak. Bununla birlikte oyuncular arasında serbestçe işlem yapılabilecek. Ödüllerin her seferinde %25 oranında artması planlanıyor.

Magic Academy’nin sayısal tasarımının yanı sıra tüm kod, açık, şeffaf ve güvenilir olan Soliditeyi kullanarak akıllı sözleşmede yazıldı. Tüm işlemler, Tron Wallet ile tamamlanabilir ve zincirde takip edilip sorgulanabilir olacak. Magic Academy ilk etapta, İngilizce ve Çince’yi destekleyecek.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin