TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı
TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

Justin Sun, Binance Yardım Vakfı’na 3 milyon dolarlık bağış yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın kurucusu Justin Sun, Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya Binance Yardım Vakfı’na 3 milyon dolarlık bir bağışta bulunma teklifini iletti.

Justin Sun, Binance Yardım Vakfı’na yaptığı bağıştan sonra Twitter’da gündeme geldi

CZ Twitter’dan yanıt verdi:

Justin proaktif olarak bize yaklaştı ve 3 milyon dolar değerinde çok cömert bir bağış yaptı. Saygı duyulası bir hareket!

Bağışın, yakın zamanda başlatılan Blockchain Charity Vakfı’na (BCF) yönelik tasarlanması planlandı. Vakfın görev beyanından bir alıntı şu şekilde:

Misyonumuz, yoksul halk için yeni, otomatik ve şeffaf yolların kilidini açan Blockchain çözümlerini destekleyerek Blockchain’in desteklediği hayırsever kurumları ve bağış çabalarını artırarak alt gelir grubundaki insanları yoksulluktan kurtarmaktır.

Her zaman olduğu gibi, daha alaycı bazı kişiler, bağışın bazı amaçlar doğrultusunda yapılıp yapılmadığını sormaya başladı. Oldukça güçlü bir itibara sahip olan Zhao, TRX’in Binance üzerinde bir yıldan fazla bir süredir göz önünde bulundurulduğunu belirterek konuyla ilgili manipülasyonları reddetti.

Binance geçtiğimiz günlerde, Batı Japonya’daki sellerden etkilenenlere yardım sağlamak için kripto para ve Blockchain’in nasıl kullanıldığı hakkında ayrıntılı bir rapor yayınladı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin