Ethereum, 1.300 dolar civarında konsolide oluyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?
Ethereum, 1.300 dolar civarında konsolide oluyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?

Ethereum, 1.300 dolar civarında konsolide oluyor! Sıradaki hareketin yönü ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyat analizi, 1.325 dolarda güçlü bir geri çekilme gördüğünden bugün düşüş gösteriyor. Bununla birlikte, satın alma baskısının geri döndüğüne dair herhangi bir işaret olmadığı için, ETH’nin yakın zamanda 1.300 dolar desteğini tekrar ziyaret etmesini bekliyoruz.

Ethereum price analysis: ETH still consolidates at $1,325, further drop incoming overnight? 1

Piyasa son 24 saatte kırmızıda işlem gördü. Lider Bitcoin %0,57 kaybederken, Ethereum %0,49’un üzerinde kaybetti. Bu arada, Ripple (XRP) %6,29 kazandı ve büyük altcoinlerden günün en iyi performansını sergiledi.

 Ethereum 1.325 dolarda yatay seyrediyor

ETH, 1.321 ila 1.341 dolar aralığında işlem görüyor ve son 24 saatte düşük oynaklığa işaret ediyor. İşlem hacmi %37,65 azalarak toplam 7 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri %17,24’lük pazar hakimiyetiyle 162.75 milyar dolar civarında bulunuyor.

ETH bundan sonra 1.300 doları mı hedefliyor?

4 saatlik grafikte, Ethereum fiyat hareketinin hâlâ yüksek tepki vermediğini ve bugün daha düşük seviyelerin test edildiğini görebiliriz.

Ethereum price analysis: ETH still consolidates at $1,325, further drop incoming overnight?

Ethereum fiyatı, geçen hafta net bir eğilim oluşturma konusunda oldukça yetersizdi. Başka bir düşük yerel zirve 1.350 dolar olarak ayarlandıktan sonra, ETH/USD hızla 1.265 dolara düştü.

Sonuç olarak, ETH biraz daha yüksek bir seviye olan 1.380 dolar ile önceki konsolidasyon aralığının zirvesine geri döndü. Oradan, dün biraz daha yüksek bir yerel düşük ayarlayarak hızlı bir geri çekilme görüldü.

Sonuç olarak, Ethereum fiyatı, hafta sonunda daha yüksek bir tepki belirtisi göstermeden yatay bir şekilde konsolide olmaya başladı. Büyük olasılıkla, ETH bir sonraki aşamada 1.300 dolarlık desteği test etmeye çalışacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin