Yarından itibaren ise kripto para haberleri daha yoğun gerçekleşecek. İşte haftanın takip edilmesi gereken gelişmeleri…

Kripto piyasasında son durum: BTC, ETH ve altcoin’lerde düşüş sinyali sürüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Makroekonomik koşullar şahin kaldığı için kripto piyasası haftaya sallantı da başladı. Makro ve mikro verilerle mücadele etmeye devam etmesine rağmen istenilen işler gerçekleşemiyor. 

Fed, enflasyon seviyelerini düşürmek için kısıtlayıcı bir para politikası izlemeye devam ediyor. Sonuç olarak, kripto piyasası sert bir şekilde çöküyor. Ayrıca TÜFE ve FOMC tutanaklarının bu hafta açıklanacak olması stresi iki kat artırıyor.

Kripto piyasasında son durum

Bitcoin son 24 saatte %1,16 ve son saatte %0,25 düştü. Şu anda 19.120 dolardan işlem görüyor. BTC halen 19 bin doların altına düşme tehlikesiyle karşı karşıya. 

Ethereum, son saatte %0,25 oranında ralli yapmadan önce son 24 saatte %1,8 daha düştü. Bununla birlikte, Ethereum hala 1.300 doların altında. 1285 dolardan işlem görüyor.

Altcoin’lerde ETC ve NEAR öne çıkıyor

Altcoin piyasası, son saatteki küçük bir ralliye rağmen düşüş eğilimini sürdürüyor. XRP, birkaç günlük güçlü bir rallinin ardından son 24 saat içinde %4,28 düştü. Şu anda 0,4975 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, son bir saatte %1’e yakın bir artış gösterdi ve yakında 0,5 dolar işaretini kırabilir.

Ethereum classic, token son düşüşleri artırmaya devam ettiği için bugünkü seansta üç ayın en düşük seviyesine yakın kaldı. Token şimdi son yedi gün içinde neredeyse %15 daha düşük işlem görüyor.

Kripto piyasasında altcoin’ler nispeten daha hareketli dursa da 3 aylık dip bölgelerine yakın hareket etti. Buradan tepki almayı başaran varlıklar biraz daha yukarı çıkabildi. Near protokol de düştü ve Temmuz’dan bu yana en düşük noktasına geriledi. 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin