Bugünün arbitraj fırsatları: BCHABC, XMR, Dash, BTG, ETH, DOGE

İşte Türk borsaları dahil arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para arbitrajı, genellikle değişken piyasa eğilimleri sırasında kârlı bir şekilde kazançlı bir yol olarak kabul edilir. Tüm üst pazarlar şu anda orta ölçekli bir dip seviyesinden geçiyor, bu da borsalar arasındaki fiyatların çok farklı olacağı anlamına geliyor. Aşağıdaki altı arbitraj fırsatı sunan kripto para, kullanıcıların bugün kolay kâr elde etmesine izin veriyor. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından sağlanıyor.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, DOGE, EOS, TRX, ETC, DASH

Ethereum Classic (Koineks/Binance/YoBit)

YoBit dışında herhangi bir borsa üzerinden Ethereum Classic‘i satın almak bugün etkili bir şekilde kâr getirecek. YoBit üzerindeki değeri, Gate.io, Binance, KuCoin ve Poloniex’e göre yaklaşık %1,5 daha yüksek. Arbitraj açıklığı biraz daha küçük olsa da Koineks’in de daha düşük bir fiyatı var.

Stellar Lumens (Kraken/CEX/Binance)

Altcoinler için fiyatların çoğu zaman bazı borsalara kıyasla Binance’de daha yüksek olduğu görülmez. Bugün itibariyle, Kraken, CEX, VeBitcoin veya Koineks üzerinde XLM satın almak ve bunları Binance veya KuCoin’de satmak, yaklaşık %0,75’lik bir kârla sonuçlanabilir. En kazançlı seçenek değil, ama genel likiditesi nedeniyle hala keşfetmeye değer.

TRON (Bitfinex/Binance/YoBit)

Bugün TRON arbitraj fırsatı, kolay kazanç için YoBit’te satış etrafında dönerken, yukarıdaki Ethereum Classic’e çok benziyor. OKEx, Gate, Koineks, Bitfinex, Binance ve HitBTC genelinde TRX fiyatları YoBit’e göre daha düşük. Bu seçeneklerin keşfedilmesi, %1’e varan kazançlar ile sonuçlanacak. Küçük bir kâr, ama yine de hiç yoktan iyidir.

DASH (Kraken/Koinim/YoBit)

Günümüzde Ar-Ge ticaretine gelince birçok farklı fırsat var. DASH’ı Koinim’de satın almak ve bunu YoBit, Gate veya Sistemkoin’de satmak, %2’ye varan kârla sonuçlanabilir. CEX, Kraken, HitBTC veya Gate üzerinde satın alma ve YoBit’te satış, %1,5’e varan kazançlar sunar. Hızlı ve kolay kâr için çok sayıda ticaret seçeneği.

DOGE (Livecoin/HitBTC/Poloniex)

Arbitraj ticaretinde, DOGE uygulanabilir bir araç olabilir. Gate, HitBTC veya Poloniex’te satın alma ve Livecoin üzerinden satış %2,1’e varan bir kazanç sağlayabilir. Aynı borsada alım satım ve YoBit’te satış, %3,3’e varan kâr getirebilir.

EOS (YoBit/Bitifnex/Binance)

EOS arbitraj ticareti ile ilişkilendirilen bir para birimi değil, farklı platformlarda herhangi bir likidite sorunu olmamasına rağmen bugün arbitraj fırsatı sunuyor. Bugün, bu altcoinin söz konusu olduğu birçok farklı fırsat var. HitBTC, Poloniex, Gate, Paribu, Bitfinex, Binance, veya KuCoin üzerinde düşük fiyatla alım ve YoBit üzerinde satış net kolay kâr sağlar. Trader’lar bu çeşitli seçenekleri keşfederek %1,5’e kadar kazanç sağlayabilirler.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin