Robert Sluymer: ''Altcoinler hayat belirtileri gösteriyor!''
Robert Sluymer: ''Altcoinler hayat belirtileri gösteriyor!''

Bitcoin en kötü seansı takip ediyor: Ama analiste göre altcoinler düşüş trendini tersine çevirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat Global Advisors şirketinde teknik strateji uzmanı olan Robert Sluymer’e göre, altcoinler hayat belirtileri gösteriyor.

Bitcoin 29 Ekim’den beri en kötü seansı takip ediyor

Büyük dijital para birimi fiyatları Çarşamba günkü ilerlemenin çoğunluğunu bırakarak New York’ta Perşembe günkü düşüş gösterdi. En ünlü dijital para birimi olan Bitcoin, Çarşamba gününden bu yana %1,2 oranında düşerek 6.442,99 dolar seviyelerinde işlem gördü.  Halen, Bitcoin 29 Ekim’den beri en kötü seansı takip ediyor.

Bitcoin, hala dar bir aralıktan işlem görmeye devam ederken trader’lar altcoinler, Bitcoin dışındaki küçük para grupları, fiyat artışı için bakıyorlar. Bir teknik analist ise küçük dijital para birimleri sahipleri için ufukta bir değişiklik olabileceğini söylüyor.

Robert Sluymer: ”Altcoinler hayat belirtileri gösteriyor!”

Fundstrat Global Advisors şirketinde teknik strateji uzmanı olan Robert Sluymer, konuya yönelik şunları söylüyor:

Geçtiğimiz hafta dar ticaret aralıklarının alt ucuna geri çekildikten sonra, artan sayıda altcoin Nisan-Mayıs ayları ve bazı durumlarda 2018’in başından bu yana yürürlükte olan gerilemeyi tersine çevirdi.

Sluymer, düşüş trendi tersine dönmüş olsa da, yükseliş eğilimin başladığını söylemek için çok erken olduğunu ekliyor.

Marketwatch

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin