Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!
Yeni bir DeFi yıldızı mı doğuyor? Tohum turunda 1,5 milyon dolar topladı!

İşte 4 usta analistten 4 yeni çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analistleri, Bitcoin’in 10.000 dolarlık psikolojik direnç seviyesinin altına düşmesine tepki gösteriyor. İşte 4 usta analistin en güncel Bitcoin fiyat tahmini

Bitcoin fiyat tahmini

Crypto Panda: “Bitcoin büyük bir düşüş yaşayabilir.”

Twitter’da Crypto Panda olarak bilinen popüler bir analist, 15.000 takipçisine Bitcoin’in simetrik bir üçgende kaldığına inandığını, bunun bir varlığın fiyatının benzer eğimli iki trend çizgisi oluştururken birleştiğinde olduğunu söyledi. Analist, BTC‘nin üçgenden aşağıya ineceğine ve fiyatta büyük bir düşüşe neden olacağına inanıyor.

Murad Mahmudov: “2018 gibi bir çöküş olmayacak.”

Adaptive Capital’in CIO’su Murad Mahmudov, ise bu fiyat düşüşün 2018’deki gibi bir çöküş olmayacağını belirtti.

Crypto Dog: “Bitcoin8.000 doları görebilir.”

Bu arada Crypto Dog, Twitter’daki 159.000 takipçisine BTC’nin 8.000 doların altına düşme ihtimalinin olduğunu söyledi:

BTC’nin desteğinde beklediğini görmek iyi bir his değil. 10 bin doların altında bir kapanış ve 8.000 doları göreceğimizi düşünmeye başladım.

https://twitter.com/TheCryptoDog/status/1164341748056936448

Joe DiPasquale: “Bitcoin’in düşüşe rağmen temelleri sağlam.”

Bu arada, kripto hedge fonu BitBull Capital’in CEO’su düşük hacme işaret ediyor. Ancak fiyattaki gerilemeya rağmen, BitBull Capital’in CEO’su Joe DiPasquale önde gelen kriptonun uzun vadeli temellerine odaklanıyor:

Bu, Bitcoin’in düşük işlem hacimlerinin ortasında 11.000 doları geçememesi nedeniyle teknik bir gerileme. Temelde işler önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmek üzere olan Bakkt ile birlikte iyi görünüyor. Bitcoin’in şu anda ihtiyacı olan, Bakkt’ın fiziksel olarak düzenlenmiş vadeli işlem sözleşmeleri başladığında piyasaya girmesi muhtemel olan yüksek hacimli ve yeni sermayedir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin