featured
IQeon

IQeon oyunculara kripto para kazanma fırsatı verecek olan ICO’yu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Akıllı oyun pazarının sorunları bir dizi kapsamlı ifade ile tanımlanabilir: “Eğer çok akıllıysan, neden zengin değilsin?” İstatistiklere göre, kullanıcıların% 97’si oyun başarılarını kazanca dönüştürme fırsatından mahrumdur. Oyuncuların sadece% 3’ü oyun kazanımlarından para kazanmayı öğrendi ve bunların% 57’si sahtekarlık yapıyor veya hesapları geliştiriciler tarafından engelleniyor ve bu da tüm sanal başarıların kaybına neden oluyor. Bu bağlamda, belirsizliklerin 15 Aralık’ta başlaması öngörülen yerinden yönetimli PvP oyun platformu IQeon‘un piyasaya sürülmesi, sadece akıllı oyunseverler arasında kesinlikle büyük ilgiyi çekecek. IQeon oyunculara kripto para kazanma fırsatı verecek olan ICO’yu başlatıyor.

Şu anda mobil akıllı oyunların küresel pazarı 4,9 milyar ABD Doları kadardır ve izleyicileri sürekli artıyor ve bu alana giderek daha fazla yatırım çekiyor. Mobil oyunlar ve uygulamalar alanındaki SurveyMonkey Intelligence anketine göre, akıllı oyunlar ve bulmaca oyunları oyunda geçen süre kadar birinci sırayı alıyor: her etkin kullanıcı ayda 1 saatten fazla ortalama vakit geçiriyor. Aktif kullanıcı sayısına ve diğer oyun türlerine göre indirme sayısına göre üçüncü sırada yer alırlar.

Kullanıcılar, öncelikle IQeon platformunu beğenecek, çünkü onlara entelektüel yeteneklerini etkin ve güvenli bir şekilde para kazanmalarına izin verecektir. Bu sayede, dünyadaki arkadaşları ve tanıdıklarıyla entelektüel yarışmalar düzenleyebilir, mağazada oyun öğeleri satın alabilir, IQN belirteçlerini kazanabilir ve onları gerçek paraya çevirebilirler. Artı, akıllı oyunlara ek olarak, IQeon platformu API aracılığıyla herhangi bir çevrimiçi oyuna bağlanmayı sağlar. Buna göre, kullanıcılar akıllı sözleşmelerle birbirleriyle rekabet edebilecek ve mutlaka kazançlarını alacaklarından emin olacaklar ve kazananların kararlıları adil olacak. Ancak en önemlisi, bir oyunda kazandığı her IQN coinlerin başka bir oyunda başarıyla kullanabileceği. Bu gerçeği tek başına binlerce oyuncuyu dünyaya çekebiliriz, çünkü şimdi oyunu değiştirmeye karar verdikleri için kazanılan ikramiyeleri ve oyun puanlarını kaybetmeyeceklerdir.

IQN belirteçleri onlar için ne kadar karlı ve IQeon platformundan nasıl para kazanılır?

Kullanıcı kitlesi, ekosistemdeki oyun sayısı ve üçüncü parti geliştiriciler arttıkça, IQN belirtecinin maliyeti sürekli olarak artacaktır. Eşit olarak önemli olan, kripto para alım-satım platformunda IQN coinleri satın alırken ve bunları oyunlarda kullanırken, kullanıcılar anonimliğini tamamen korurlar. Ve blok zincir teknolojisi sayesinde, ekosistemdeki tüm IQN coin işlemleri, hırsızlık ve sahteciliğe karşı korunur. Artı, diğer kripto para birimleri (bitcoin, ethereum, vb.) Için anlık alışveriş, uygun transfer aracılığıyla sağlanacaktır. IQN Simgeleri, kullanıcının kişisel hesabı aracılığıyla Mastercard kartına gönderilebilir.

Gördüğümüz gibi, yeni IQeon platformu tüm akıllı oyun hayranlarına pek çok avantaj sağlayacak. Ve birçoğu 15 Aralık‘ta başlayan ve yalnızca 24 Aralık‘a kadar sürecek olan ön token satışı sırasında bu fırsatı kaçıracaktır. Özellikle ICO sırasında olduğundan% 50 daha fazla kazanç sağladığı için bu fırsatı kaçıracaktır.

Dahası, IQN belirteci Ethereum platformu temelinde dağıtılacak ve üçüncü taraf hizmetleri ile uyumluluğunu sağlayan ERC20 standardına tamamen uyacak ve entegrasyon kolaylığı sağlanacaktır. Bu sayede IQN tokenlerin kullanımı, platform ekosistemi ile sınırlı değildir. Platformun devreye girmesinden sonra, IQN coin, kripto döviz alışverişi alım satımı için mevcut olacak.

ICO detayları için:

Tartu mnt 83-205, Tallinn, Estonya, Harju maakond, 10115support

 

Web site: https://iqeon.io/en

Facebook: @iqeon

Twitter: @IQeon_IO


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin