İki altcoin hafta sonunda yatırımcısına neler sunuyor? Topluluk alım yapmalı mı?

İki altcoin hafta sonunda yatırımcısına neler sunuyor? Topluluk alım yapmalı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu sabah piyasada durgunluk yaşanırken, akşam saatlerinde hareketlilik biraz daha fazla oldu. Bu hareketlilik esnasında iki altcoin ile ilgili son durum ne? Bu yazıda oldukça popüler olan Dogecoin ve Uniswap grafiklerine göz atacağız.

İki altcoin için son durum

Uniswap, kripto para piyasalarının çoğunlukla konsolide olmasına rağmen hafta sonuna başlamak için yeşildi. Token, Cuma günü yaşadığı kayıplardan toparlandı. Süreçte önemli bir direnç seviyesine yaklaştı. Öte yandan Dogecoin, yatırımcılar istikrarlı bir destek noktası bulmaya çalıştıkça Cumartesi günü düştü.

Uniswap (UNI) fiyatı

UNI fiyatı önceki gün yaşadığı düşüşlerden toparlanmasıyla Cumartesi gününün dikkate değer hareketlerinden birini yaşadı. Cuma günü 6.10$’a düştükten sonra UNI/USD paritesi bir şekilde toparlandı. Bu süreçte 6.27$’a tırmandı.Bunun bir sonucu olarak, token en son 5 Aralık’ta ulaştığı 6,35 dolarlık kilit direnç seviyesine yaklaştı.

Şu anda endeks 54.75 seviyesinde seyrediyor. Bu, trader’ların önceki pozisyonlarını korumaları gerekip gerekmediğinden emin olmamasıyla mevcut piyasa oynaklığına katkıda bulunuyor.

Bununla birlikte, fiyat gücünün yukarıda bahsedilen 56.70 direncinin üzerine çıktığını görürsek, UNI boğalarının fiyatları 7.00$’a doğru göndermesi mümkündür.

Dogecoin (DOGE) fiyatı

Altcoin, Cuma günü önemli bir direnç noktasından başarısız bir şekilde kırılmasının ardından kırmızıda kaldı. Dün 0,09858$’a yükselen DOGE/USD, Cumartesi günü 0,096$’a düştü. Hareket, meme coin Cuma günkü seansta 0,0990 $ tavanını geçemediği için geldi.

Grafiğe bakıldığında, bu direnç noktası başka bir tavan olan RSI ile çakışıyor. Endeks şu anda 53.00 tavanının biraz altında olan 51.96’da seyrediyor. Bu duvarın kırıldığını görürsek, meme coin’in 0,1000$ bölgesine geri dönmesi muhtemeldir. İki altcoin bazı noktalarıda alım fırsatı gibi duruyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin