MANA fiyatında boğa döngüsü öncesinde düşüş gelir mi?

Hype yeniden başladı: Bu Metaverse varlığı yüzde 75’i aştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto piyasasındaki yükselişler kendi alanında güç göstermeye başladı. Popüler olan akımlar Haziran’dan bu yana önemli kazanımlar elde etti. Hype’ın öncülüğünü ise Metaverse varlığı yapıyor.

Sandbox (SAND), geçtiğimiz aylarda yaptığı anlaşmalarla fiyatını koruyabildi. Sonrasında fiyatını korumakla kalmayıp istikrarlı bir şekilde yükseldi.

Metaverse varlığı yükseliş trendinde; %76 arttı

SAND’ın 19 Haziran’dan bu yana %76 arttığı görülüyor. Büyüme, büyük ölçüde Sandbox gibi çevrimiçi popüler etkileyiciler ve kişiliklerden büyük ilgi uyandıran Metaverse platformlarının etkisi ile sağlanıyor. 

Metaverse varlığı için öne çıkanlar

  • SAND fiyatı yukarı doğru hareket ediyor; uzun vadeli bir yükseliş eğilimini betimleyen
  • Sandbox, artan yatırımcı ve etkileyici ilgi nedeniyle yükselişte
  • Piyasa, son birkaç hafta içinde uzun vadeli olacağı tahmin edilen agresif adımlar attı

Yapılan anlaşmalar topluluğun yüzünü güldürdü

Metaverse evreninde, ünlü sosyetik Paris Hilton’un Sandbox’ta bir Malibu malikanesi var ve hayranları için herkesin onunla sanal olarak etkileşime girmesine izin veren etkinlikler düzenliyor. Hilton’un Sandbox ile ortaklığı, SAND için ve Sandbox’taki sağlam hayranları için hazırladığı metaverse olayları için büyük ilgi gördü.

SAND’ın fiyat artışı, esas olarak, uluslararası alanda ve diğer pazarlardaki geniş genişlemesiyle tetikleniyor. Ek olarak, Sandbox’ın bir pop-up atölyesi için yerel işletmelerle ortaklıklara başladığı da söyleniyor. Bu gelişmeler, yatırımcıların metaverse endüstrisinin evriminden heyecan duyması ve metamorfozun bir parçası olmak istemesi nedeniyle SAND’ın fiyatlarını artırdı.

Son grafikte, piyasa, son birkaç haftadır devam eden yatay piyasanın devamı olduğu söylenen küçük kazançlar kaydetti. SAND’ın, potansiyel olarak 1,49 $’ın altında işlem görebilecek fiyatlar ile sonraki işlem seanslarında mevcut işlem yönüne veya yatay piyasaya devam ettiği görülüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin