featured

En değerli iki kripto varlık haftanın son iş gününü nasıl geçiriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünkü seansta güçlü kazanımların ardından boğalar marjinal bir şekilde geri çekildi. Şimdi biraz daha konsolide süreci olduğu görülüyor. Kazanımlar ufa bir düzeltme ile devam ediyor.

Kripto paralar Cuma günü hafta sonuna girmeden önce çoğunlukla konsolide oluyor. Fiyatlar bir kez daha önemli bir tavanı geçemediği için Bitcoin 24.000 doların biraz altına düştü. Ethereum da düştü, ancak 1.900 dolara yakın işlem görmeye devam etti. Öte yandan Tornado Cash haberleri piyasanın gerilmesine neden oldu.

Bitcoin

Dünyanın en büyük kripto para birimi, önceki gün 24,822 dolara çıkarak göz doldurdu. Ancak sonrasında gelen bugünün seansında 23.828,59 dolara gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Bugünkü düşüş, BTC’nin 24.600 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde bir hareketi sürdüremedi. Ayıların bu noktada görünüşte yeniden aktif olmasına neden oldu.

Grafiğe bakıldığında, bugünkü düşüş, 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) kendi tavanını kıramamasıyla aynı zamana denk geldi.

Ethereum

Bitcoin’e ek olarak, Ethereum fiyatı 1.900 doların üzerinde 2 bin doları zorladı. Fakat bu bölgeye ulaşamadı. Yeni çıkış gelmemesi seansların düşük seyretmesine sebep oldu.

Dünün zirvesi aynı zamanda Ethereum için önemli bir direnç noktasıydı. İki aydan beri fiyat 1.900 doların üstünü görmemişti.

Bunun bir sonucu olarak, düşüş baskısı yeniden ortaya çıktı. Tokeni grafikte görüldüğü gibi önemli bir belirsizlik noktası olan 1.905 $ seviyesinin altına geri gönderdi.

Buna ek olarak, RSI, ayıların piyasaya yeniden girmesi için bir sinyal gibi görünen 68’deki kendi direncinin ötesine geçemedi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin