Huobi
Huobi 2019'da kendi stabil coinini çıkarmayı planlıyor

Huobi, Huobi Token’in geleceğine karar verme fırsatı veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Huobi borsası şu anda Huobi hesaplarında en az bir Huobi Token (HT) sahibi olan tüm kullanıcılara açık bir oylama sunuyor. Anket, orijinal yeniden dağıtım planı açısından $ HT’nin geleceğine karar verecek şekilde belirlendi.

Huobi şu anda şirketin her çeyrekte Huobi’nin global gelirinin %20’si kadar HT’yi geri alabileceği bir geri alım planına sahip. Bu geri alınan $ HT miktarı şirket kurallarına uygun olarak $ HT sahiplerine airdropped edilecek.

Ancak son zamanlarda Huobi, geri kazanılan coinleri potansiyel olarak yakmak için topluluk görüşlerini izleyen bir oylama yaptı. Huobi, topluluğun oy vermesine izin verdi ve satın alınan $ HT’nin yakılması veya havaya uçurulması gerekip gerekmediğine karar verecek.

Huobi Token oylaması ne zaman sona erecek?

Huobi 6 Aralık’ta sona erecek olan oy kullanımı için web sitesinde oylamaya başladı. Kullanıcılar, “Airdrop” ya da “Burning” için oy kullanabilirler. Huobi, oylama sonuçlarını beş iş günü içinde açıklamayı planlıyor.

$ HT şu anda Coinmarketcap’te 1,25 dolar fiyatla 67. sırada yer alıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin