Şok! Borsa kripto delisti planlıyor, listede önemli varlıklar var

Huobi hisseleri satışta: Hisseleri satın almak için iki dev isim ise kapışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında son zamanlarda şirketlerin ve projelerin satıldığını sıkça duyuyoruz. Şirketler ya tamamen devrediliyor ya da hisse satış yöntemiyle bazı haklarından vazgeçiyor. Bunun en büyük nedeni ise kripto kışı…

Ayı sezonunun bir hayli sert geçmesi şirketleri büyük ölçüde batırdı. İflas bayrakları tek tek çekilirken, güçlü kalan pek çok yapıyı da görmüş olduk. Şimdi ise piyasanın önde gelen bir borsası hisselerini satacağını söylüyor. 

Hepimizin yakından tanıdığı Huobi Global hisse satışına gidiyor. Alıcılar ise daha çok hevesli. Yine piyasanın yakından bilinen iki ismi hisseler için yarışacak gibi. Bunlardan biri Justin Sun, diğeri ise FTX kurucusu Sam Bankman-Fried.

Huobi kurucu ve CEO’su Li hisselerini satacak

2013 yılında Huobi’nin kurucu ortağı olan Li’nin, hisselerinin yaklaşık %60’ını satmak istediği bildirdi. Açıklanan rapora göre, 2 milyar ile 3 milyar dolar arasında bir değerlemeyi hedefliyor. Bu da bir satışın 1 milyar doların üzerinde bir getiri sağlayabileceği anlamına geliyor.

Hisse için öne çıkan ikim isim ise; FTX kurucusu Sam Bankman-Fried ve Tron kurucusu Justin Sun.Her iki isimde Huobi ile hisse satışı hakkında ön görüşme yapan potansiyel yatırımcılar arasında yer alıyor.

Dünyanın en büyük kripto ticaret platformlarından biri olan Huobi, genellikle günlük 1 milyar doların üzerinde hacimler görüyor. Borsa, ülkenin geçen yıl kripto ile ilgili işlemleri yasa dışı ilan etmesinden sonra, daha önce bir gelir ve müşteri yatağı olan Çin’deki kullanıcılara hizmet vermekten çekilmişti.

Asya ülkesinde büyük bir potansiyele sahip olan borsa bu alanda büyük bir darbe almıştı. Şirketin farklı yatırımlarındaki düşüşte ne kadar gerilediğini gösteriyor.

blockworks


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin