Analist, bu majör altcoin için yüzde 400 hedefliyor!

Birleşme sayesinde Ethereum’dan daha iyi performans gösteren 3 kripto para…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Merge’ye artık sayılı günler kaldı. Bu süre zarfında Ethereum’un hisse kanıtına geçişinden faydalanacak olan sadece ETH fiyatı değil.

Uzun süre bekledikten sonra, Ethereum sonunda hisse kanıtı (PoS) blok zinciri olmaya hazır. Bu geçiş esnasında Ethereum’un performansı yatırımcıları sevindirdi. Ancak Ether’e bağlı 3 varlık daha fazla ön plana çıktı.

Ethereum Merge için az bir zaman kaldı

Önde gelen akıllı sözleşme platformu, 11 Ağustos’ta “Goerli” adlı üç halka açık test ağının sonunu tamamladı. Bu nedenle, Ethereum’un 19 Eylül’de yayınlanması beklenen “Birleştirme”sinde herhangi bir gecikme yaşanmayacağı düşünülüyor.

Ether fiyatı, Goerli güncellemesinden sonra %5 artışla yaklaşık 1.950 dolara kadar ilerledi. Bu ilerleyiş iki aydan fazla bir sürenin en yüksek seviyesi oldu. Bu arada, başarılı bir Birleştirmeden yararlanabilecek bazı kripto varlıkları yukarı yönlü hareketlerini göstermeye devam ediyor. Bu kripto varlıklar, Eylül ayına kadar ETH fiyatından daha iyi performans göstermeye devam edecek mi?

Lido DAO (LDO)

Birleşme, Ethereum’un madenciler ordusunu, ekonomik bir pay olarak 32 ETH’yi ön plana çıkarması gereken doğrulayıcılarla değiştirecek.

Bu büyük stake etme gereksinimi, aracılar için fırsatlar yarattı. Yani Ether’i yetersiz finanse edilen stakerlardan toplayan ve gelirleri Ethereum blok zincirinde doğrulayıcı olmak için bir araya getiren platformlardan biri de Lido DAO.

Lido DAO, Merge’nin resmi akıllı sözleşmesinde kilitli değer açısından lider stake hizmetidir. Özellikle, yaklaşık olarak stake yapan Coinbase’e liderlik eden ETH 2.0 sözleşmesine 4,15 milyon ETH harcadı.

Lido Dao’nun yaptığı ise varlığın değerlenmesine yaradı. 14 Temmuz’dan bu yana değeri %200’den fazla arttı.

Ethereum Classic (ETC)

ETC, son haftalarda boğaların dikkatini çeken başka bir varlık oldu. Ethereum ağından çıkan madenciler için bir sığınak sağlama potansiyeline sahip.

Ethereum Classic, 2016’daki çekişmeli bir hard fork’un bölünmüş zinciri olduğundan, mevcut PoW Ethereum ağının neredeyse tüm teknik özelliklerini sergiliyor. Bu da kripto para birimine olan ilgiyi artırıyor.

LDO gibi, ETC de 14 Temmuz’da Ethereum’un Birleştirme lansmanı duyurusundan bu yana %200’ün üzerinde ralli yaptı. 

Optimism (OP)

OP bir Ethereum toplama hizmetidir. Başka bir deyişle, zincir dışı toplu işlem verilerini gruplar halinde topluyor.

Layer-2 olarak adlandırılan çözüm, Merge’den sonra Ethereum’un “Toplama Merkezli Yol Haritasından” yararlanabilir. İlginç bir şekilde, Optimism’in yönetim tokeni OP, Merge çıkış tarihi duyurusundan bu yana yaklaşık %250 arttı. Bu yükselişin Eylül ayından sonrada devam edeceği düşünülüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin