Hong Kong'da yepyeni bir Bitcoin hedge fonu başlatıldı
Hong Kong'da yepyeni bir Bitcoin hedge fonu başlatıldı

Hong Kong’dan önemli Bitcoin hamlesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hong Kong merkezli varlık yöneticisi Venture Smart Asia Limited’in Blockchain kolu olan Arrano Capital, ülkenin ilk düzenlenmiş Bitcoin fonunu başlattı.

Geleneksel fon yapısıyla Bitcoin erişimi sağlanıyor

Bugün konuya ilişkin resmi bir açıklama yapan Arrano Capital, Bitcoin fiyatını izleyen fonun kurumsal yatırımcılara geleneksel bir fon yapısı aracılığıyla BTC’ye erişim sağladığını söyledi.

Arrano Capital’ın baş yatırım sorumlusu Avaneesh Acquilla konuyla ilgili şöyle dedi:

Giderek alternatif bir değer deposu olarak Bitcoin’e odaklanan profesyonel yatırımcıların pazar talebini karşılamak için bu fonu başlatmaya karar verdik.

Hedef 100 milyon dolar

Fonun, ilk yıl içinde yönetim altındaki toplam varlıklarda 100 milyon doları hedeflediği bildirildi.

Acquilla, ileride pasif ve aktif kripto ürünleri için “muazzam” bir potansiyel gördüğünü söyledi. Arrano’nun bu yılın sonunda aktif olarak yönetilen bir fon olması ve bir dijital token sepetiyle başka bir fon başlatması bekleniyor.

Venture Smart Asia Limited, Hong Kong’un Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) tarafından kripto fonlarını yönetmek için lisanslanmış durumda.

theblockcrypto

Sektörün en ünlü analistlerinden birinden akılalmaz Bitcoin tahmini!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin