featured
Homni

Homni: Sonsuza Kadar Süren Etki – ICO Devam Ediyor. Son Gün 26 Aralık –

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain teknolojisi ve Kriptopara üzerinde çalışan merkezi olmayan en yeni mesajlaşma uygulaması Homni ICO sürecinde ve son gün 26 Aralık.

“Marka sadece bir algıdır  ve algı zaman içinde gerçeklikle eşleşecektir. Bazen önde olacak, diğer zamanlarda ise geride kalacaktır. Ancak marka,  bir ürün hakkında sahip olunan genel bir izlenimdir “diyor Elon Musk. Müşterilerin kafalarında olumlu bir görüntü oluşturmak gerçekten önemlidir. Homni bu konuda büyük çabalar göstermiştir. Homni, Blockchain teknolojisi ve Kriptopara üzerinde çalışan merkezi olmayan en yeni mesajlaşma uygulamasıdır.

 

 

Vizyon:

Homni ile sohbet ederken kimliğiniz belli olmadan mesaj gönderebilirsiniz. En öne çıkan ve en gelişmiş
Blockchain teknolojisi kullanarak  büyük ilerleme sağlar. Ücretli içerik göndermek için de  iyi bir yöntemdir.

Homni, otomatik güncelleme özelliğine sahip QR kodlarıyla yapılan Gizli sohbetleri de gerçekleştirir. Bütün süreç, manuel olarak numaralandırılmış katılımcıların sayısına dayanan belirlenen QR ve tam sayıdaki insana erişildiğinde, sohbetine harici olarak izinsiz giriş imkânı bulunmayacak şekilde otomatik olarak değişmektedir.

Kriptopara, Homni’de ticari işlemlerin yanı sıra finansal işlemler yapma biçimidir. HOMNI simgelerinin kullanılması, merkezileştirilmemiş haberci ekosisteminde sunulan sayısal bilgi ve hizmetler için olacak ve kullanıcılar arasındaki dahili işlemler için çok şifreli eşzamanlı bir cüzdan sağlıyor.

 

 

 

ICO Süreci:

Homni, ICO süreci için  60 milyon TOKEN hazırladı.  26 Kasım’da başlayan ICO 26 Aralık 2017 tarihine kadar sürecek. Minimum yatırım tutarının 0,3 ETH olduğu süreçte,  1ETH = 3000 HOMNI değerindedir. Daha ayrıntılı bilgilere https://www.homni-tech.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Linkler :

Website: homni-tech.com

Whitepaper: docs.wixstatic.com

Github code repository: github.com/HomniWorld

BitcoinTalk announcement link: bitcointalk.org

Reddit link: reddit.com

Medium: medium.com

Steemit: steemit.com

Telegram: t.me/homni


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin