Dev giyim şirketi, CEEK aracılığıyla ilk Metaverse mağazasını açtı
Dev giyim şirketi, CEEK aracılığıyla ilk Metaverse mağazasını açtı

Dev giyim şirketi, CEEK aracılığıyla ilk Metaverse mağazasını açtı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha çok H&M olarak bilinen çok uluslu giyim şirketi Hennes & Mauritz AB ile metaverse‘de üç boyutlu bir alışveriş deneyimi başlıyor. Hepsi bu kadar da değil, müşteriler, sanal olarak seçtikleri kıyafetleri H&M mağazalarından da teslim alabilecekler.

Ancak Adidas, Zara ve Nike gibi markalar metaverse alanında oldukça geride kaldı. Peki, İsveç merkezli şirketi diğerlerinden farklı kılan nedir?

CEEK City’de bulunan sanal H&M mağazası, müşterilerin normal dünyada olduğu gibi etrafta dolaşmasına ve kıyafet satın almasına olanak tanıyor. Ancak bu giysiler yalnızca CEEK kripto varlığıyla satın alınabilir ve yalnızca dijital dünyada denenebilir. Ek olarak, CEEK kripto para birimini kullanarak alınan kıyafetler, fiziksel mağazadan da teslim alınabilir.

CEEK, lansman haberini, mağazanın nasıl göründüğünü gösteren bir kliple birlikte resmi Twitter hesabından paylaştı. Video, “#CEEK tarafından @hm’ye sunulan $CEEK Concept VR mağazası ile #metaverse’de alışveriş yapmak $CEEK + ölçeklendirme #Virtualreality için oyunların ötesinde ana akım kullanım örnekleri oluşturma” başlığıyla yayınlandı.

Bununla H&M, metaverse’deki ilk giyim perakende mağazası oldu.

CEEK City büyümeye devam ediyor

CEEK City, şimdiye kadar sadece oyunla ilişkilendirilen gerçek dünyanın sanal uyarlamasıdır. Ancak, H&M ile işbirliği içinde türünün tek örneği sanal giyim mağazası ile CEEK VR yeni alanlara adım atıyor. Sanatçıların, dijital içerik oluşturucuların ve sporcuların hayranlarıyla iletişim kurabilecekleri bir platformdur. Lady Gaga, Ringo Starr ve Demi Lovato da dahil olmak üzere birçok sanatçı metaverse’de sanal olarak sahne aldı.

lifestyleasia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin