Hillary Clinton, kripto paralarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu
Hillary Clinton, kripto paralarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Hillary Clinton: “Hiç Bitcoin’im olmadı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İki kez ABD başkanlık adayı ve eski Dışişleri Bakanı olan Hillary Clinton, QZ’ye verdiği röportajda hiç Bitcoin’e sahip olmadığını söyledi.

Hillary Clinton, Bitcoin’e karşı!

Bu haber kimseye şaşırtıcı gelmemeli. Clinton kelimenin tam anlamıyla kuruluşun yüzü Bitcoin’in de bunun için bir tehdit. Ayrıca 2016 yılında başkan adayı olduğu sırada Bitcoin’in kabul edilmesinin ‘çok liberteryen’ olduğunu söyledi.

Kötü niyetli Podesta e-mail sızıntılarında Wikileaks, Hillary Clinton’ın başkanlık kampanyasından dolayı Bitcoin’de bağış kabul etmekten kaçınma kararı aldığını açıkladı. Bu sızıntı, Clinton Kampanyası’nın “Kamu hizmeti Blockchain uygulamaları” ifadesini kendi önerisinde kullandığı Teknoloji ve İnovasyon Girişimi’nin açıklamasının ardından geldi.

Clinton Bitcoin’i reddederken, onu benimseyen çok fazla politikacı var

Clinton Bitcoin’i reddederken, lider kripto parayı benimseyen çok fazla politikacı var. Esasen politikacıların Bitcoin ve kripto para kabul etmesi trendini 2014 yılında Cumhuriyetçi kanattan Andrew Hemingway başlattı. 32 yaşında New Hampshire tarihindeki en genç vali adayı ve Bitcoin bağışlarını kabul eden ilk kişi oldu. Hemingway vali seçimlerini kaybetmesine rağmen, uzun bir siyasetçi çizgisini izledi.

Örneğin Missouri’den Austin Petersen’i ele alalım. Senato kampanyasına bu yıl 24 Bitcoin bağışı yapıldı. Kongre için koşan New York Demokrat Patrick Nelson da Bitcoin ödeme hizmeti sağlayıcısı Bitpay aracılığıyla katkılarını kabul ediyor. Bitcoin katkılarını kabul eden ilk başkan adayı Kentucky Cumhuriyet Senatörü Rand Paul’du. Liberter, daha önce kredi kartlarının potansiyel bir yedeği olarak dijital paranın geleceği konusunda heyecan duyduğunu ifade etti.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin