Başarılı analistten dev 8 altcoin’e yönelik patlayıcı fiyat tahmini
Başarılı analistten dev 8 altcoin’e yönelik patlayıcı fiyat tahmini

Harvard bir ilke imza atarak bu altcoine yatırım yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockstack, token satış detaylarını Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sundu. Detaylar, Harvard Üniversitesi’nin Stack Token (STK)’e milyonlarca yatırım yaptığını gösteriyor. Anthony Pompliano, Harvard’ın Blockstack’ın token satışına katılımı hakkında da bilgi verdi.

Harvard Üniversitesi bir ilke imza attı

Dosyalama gereği Harvard Üniversitesi, Harvard Management Company ile bağlantısı olan Charlie Saravia tarafından temsil edildi. Katılımcılar arasında Rodolfo Gonzalez ve Zavain Dar yer alıyor. Bu üçü, 95 milyon token satın aldı. SEC’e sunulan belge, token satışına katılan üç üyenin, token danışma kurulunda yer alan altı üyenin bir parçası olduğunu gösteriyor.

Belge toplam değeri gösterdiğinden, özellikle Harvard Management Company’ye kaç tane token gittiği belli değil. Ancak, büyük bir üniversitenin doğrudan kripto para birimlerine yatırım yaptığı ilk kez kaydedildi. Bu, kurumların dijital para birimlerine yatırım yapmaya başlayacağı bir kehanetin yerine getirilmesi olarak görülebilir. 2018’den önce, kurumların kripto para sahnesine girişi, güvenilir saklama/depolama hizmetlerinin olmayışı nedeniyle büyük ölçüde engellendi. 

Harvard neden Stack Token (STK)’e yatırım yaptı?

2018’in başlangıcında, Grayscale gibi şirketler, saklama ürünleri geliştirmeye başladıklarından kurumları kripto para birimine yatırım yapmaya teşvik etti. Blockstack’ın SEC onayını alma olasılığının artması Harvard Üniversitesi’ni anlaşmaya iten temel unsur olarak görülüyor. SEC’in onayını alırsa, Stacks Token satışının geliri Blockstack’ın uygulama ekosistemini ve merkezi olmayan bir bilgisayar ağını geliştirmek için kullanılacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin