Haftanın yıldızı majör altcoin oldu: Yükseliş yüze 24’ü geçti, peki neden?

Haftanın yıldızı majör altcoin oldu: Yükseliş yüzde 24’ü geçti, peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör altcoin Cardano (ADA), yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork’un yatırımcıları ve geliştiricileri cezbetmesi nedeniyle bu hafta en iyi performans gösteren ana kripto para birimi oldu. İlk 10 içine baktığımızda akılda kalıcı bir ilerleme yaptı.

Token son yedi gün içinde %24 artışla 0,562$’dan işlem görüyor. Hatta sadece ilk değil, bu hafta ilk 50 kripto para biriminden çok daha iyi performans gösterdi.

ADA’nın bu haftaki rallisine bir dizi faktör fayda sağladı. Bunlardan en yaygın olanı, kullanıcıların USDC’yi Cardano’ya taşımasına olanak tanıyan yeni bir Ethereum köprüsü açan Cardano blok zinciridir.

Yatırımcılar ayrıca çekici bir değerlemeyi temsil eden bir ayın en düşük seviyesi olan 0,46$’dan işlem gördüğü için ADA’yı fazlasıyla satın almayı tercih etti.

Balinalar ADA’ya destek sağlıyor

Blockchain analitik firması Santiment’ten gelen veriler, tokenin son rallisinin balina alımındaki artıştan kaynaklandığını gösteriyor. Balina etkinliği Cuma günü önemli bir artış gördü. Zincirde birkaç saat içinde yaklaşık 160 balina cüzdanı işleme gitti. Bu, majör altcoin fiyatlarının biraz daha düşmeden önce 0,56 dolara kadar yükseldiğini gösterdi. ADA, haftanın başlarında 0,67 dolarda zirve yapmıştı.

Balinaların en son düşüşte biriktiğine dair uç bir örnek, fiyatlar 18 saat içinde +%28 arttı.

Majör altcoine artan balina ilgisi, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’ın olumlu yorumlarından kaynaklanabilir.

ATH’deki Cardano geliştiricileri, Hoskinson daha fazla özellik sunuyor

Github’dan gelen veriler, Cardano’daki geliştirme faaliyetinin bu hafta başlarında rekor seviyeye ulaştığını gösteriyor. Bu, ADA fiyatlarında büyük bir sıçrama ile çakıştı.

Ek olarak, Hoskinson , 9 Haziran’daki Consensus konferansı sırasında açıklanacak olan blok zinciri için yeni özellikler de verdi.

Hoskinson, blok zincirindeki geliştirme faaliyetinin Vasil Hard Fork’tan önce artmasını bekliyor. Önde gelen geliştiricilerin Cardano üzerine inşa etme deneyimini büyük ölçüde iyileştireceğini söyleyen çatalın, blok zincirinde önemli bir yükseltme olması bekleniyor. Çatalın Haziran ayı içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin