AVAX neden yükseliyor? Amazon AVAX anlaşmasının perde arkası…

Haftanın öne çıkacak olan kripto para birimleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel kripto para piyasası, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki pozitif enflasyon ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerinden bir rahatlama rallisi bulduktan sonra bir satış yaşadı. Son düzeltme, yatırımcıları muhtemelen yeni bir ralliyi tetikleyecek olası bir dip için beklemeye bıraktı.

Makroekonomik haberlerin etkisinin azalmasıyla birlikte, piyasanın mevcut durumunun belirleyici bir yükseliş tetikleyicisi olmadığını belirtmekte fayda var . Gerçekten de, son günlerde karışık performans kaydettikten sonra birkaç kripto para birimi odakta kalmaya devam ediyor. 

Toncoin (TON)

Kripto para piyasasındaki son rahatlama rallisinin yanı sıra, TON yeşil bölgede ticaret yapan öne çıkan dijital varlıklar arasında kaldı. Özellikle, mesajlaşma platformu Telegram tarafından desteklenen Toncoin, olumlu ağ geliştirme ve benimseme haberlerinden yararlandı.

TON, günlük yaklaşık %8’lik kazançlarla 2,63 dolardan işlem görüyordu. Haftalık grafikte TON %35’in üzerinde ralli yaptı. Etkileyici getirileri nedeniyle TON , piyasadaki gerilemeye rağmen  en dirençli dijital varlıklar arasında yer aldı.

XDC ağı (XDC)

Ağ, son haftalarda, daha fazla kullanıcıya XDC token erişimi sağlıyor gibi görünen benimseme ve geliştirmeyle ilgili haberlerle de desteklenen başarı kaydetti . Örneğin, XDC dayanıklılık sergilerken ağ , platformunda STATIS’in EURS stablecoin’ini kullandı. Aynı zamanda ağ, gate.io ve KuCoin borsalarında 12 haftalık bir likidite madenciliği kampanyasına katıldı.

Yatırımcılar, XDC Network’ün sürekli iyileştirmelerinin ve farklı yükseltmelerin token için bir yükseliş tetikleyicisi olacağını tahmin ediyor.

Şu anda XDC, son 24 saatte %2’nin üzerinde kazançla 0,02 dolardan el değiştiriyor, haftalık grafik ise neredeyse %9’luk kazançlar kaydetti.

OKB token (OKB)

OKX borsasının yerel tokeni olan OKB, ticaret ücretlerinde indirimler ve pasif para üretme fırsatı gibi çeşitli avantajları vardır. Kripto para birimi, yeni listelenmesi gibi OKX kripto borsası çevresindeki gelişmelerden de yararlanıyor. 

Genel olarak, OKB’nin ortaya çıkışından bu yana, varlık dinamik fiyat hareketleriyle başarı kaydetti. Ortalama fiyat, uzayan piyasa çöküşüne rağmen dirençli kaldı.

Borsa tokeni, son 24 saatte %2 artışla 22,38 dolardan işlem görüyor. Haftalık grafik ise tokenin neredeyse %6 yükseldiğini gösteriyor.

Ripple (XRP)

Majör altcoin, son kazanımlarını koruyamadıktan sonra genel piyasa düzeltmesinden etkilendi. XRP topluluğu, artan ayı aktivitesi nedeniyle geçersiz kılınan 0,50 $ pozisyonunu hedefliyordu. 

Şu anda, Ripple ve SEC davasının sonucu, XRP’nin fiyat yörüngesinin temel yönü olmaya devam ediyor. Hukuk uzmanları , kripto oyuncularının davayla ilgili olarak bölünmeler göstermesiyle olası sonuç hakkında spekülasyon yapmaya devam ediyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin