Binance’ta en çok izlenen kripto para birimi bakın hangisi oldu?

Binance’ta en çok izlenen kripto para birimi bakın hangisi oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında Binance borsasında en fazla ön plana çıkan kripto para birimi oldu. Kripto para borsası, tarafından sağlanan verilere göre Shiba Inu, bildirilen işlem hacmine göre popüler varlıklar arasında yer aldı.

Dünyanın en büyük kripto para borsasında en çok izlenen kripto para birimleri arasında meme coin yer aldı. Ağustos 2020’de piyasaya sürülen memeden ilham alan popüler kripto para birimi, piyasa değerine göre dünyanın en iyi kripto para birimlerinden biridir.

2021, muazzam kazanımlar elde eden Shiba Inu sahipleri için bir sancak yılı oldu. Birçoğu hızlı kazançlar elde etmek için SHIB’e olan ilgi patlamıştı. Geçen Ekim ayında, meme parasının fiyatı 0,00008616 dolarla zirve yaptı. 2020 yılında alanlar hatta 2021 yılında alım yapan yatırımcılar milyoner oldu.

Hızlı büyüme, birçok kişinin fiyatların yakın gelecekte daha da artmaya devam edeceğini umarak yatırım yapmasına neden oldu. Ancak, Federal Rezerv’in şahin politika duruşu, SHIB fiyatının 2022’de keskin bir şekilde düşmesine neden oldu. Bu yüzden 2022 yılında kripto para biriminde beklenen sıçramalar bir türlü gelmedi.

Binance, popüler kripto parayı açıkladı

Türk yatırımcılarınında bir hayli sevdiği meme coin, Binance’da bir hayli ön plana çıktı. Diğer borsalarda da sık kullanılan varlıklardan biri oldu. Günlük hacimde de Shiba Inu önemli rol oynuyor. 

Meme para şu anda rekor seviyesinden %90.08’e kadar düştü. Büyük düzeltmeye rağmen, popüler altcoin, ayakta tutan canlı bir topluluğu korumayı başardı. Shiba Inu kripto para biriminin arkasındaki ekip, yakın zamanda topluluğuna, bazılarının büyük bir duyuru olabileceğine inandıkları “özel bir geri sayım” ile haberler çıkmıştı. Bazı topluluk üyeleri, geliştiricilerin Shibarium katman-2 çözümünü sunmaya hazır olup olmadığı konusunda spekülasyon yapıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin